Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Glassmaskin Gelato Chef 5L Auto I-Green - Nemox

31199:-
1544-28267
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Gelato Chef 5L Automatic i-Green är en semi-professionell gelatomaskin av bordsmodell. Den har utvecklats särskilt för restauranger och småföretag som vill tillverka hemlagad gelato, men som har en begränsad budget och samtidigt vill hålla hög kvalitet.

   Maskinen är tillverkad av stål och är utrustad med ett lagringsläge som gör det möjligt att hålla gelato i maskinen vid rätt temperatur och konsistens redo för servering. Gelato Chef 5L Automatic i-Green levereras med en avtagbar skål i rostfritt stål 18/10. Blandningspaddeln är också tillverkad av 18/10 rostfritt stål med avtagbara skrapor för att säkerställa hygien och styrka. Gelato Chef 5L Automatic i-Green är lämplig för produktioner på 1000 g. ungefär var 20:e minut. Luftkylning. Avtagbar nätsladd. Två driftalternativ är tillgängliga.

   MANUELLT LÄGE:
   I manuellt läge har användaren full kontroll över maskinens funktioner. Ett elektroniskt system kontrollerar glassens densitet och stoppar paddeln när konsistensen blir för hård medan kompressorn fortsätter att arbeta. Vid denna tidpunkt kan användaren bestämma om maskinen ska stoppas eller om den ska växla till automatiskt lagringsläge.

   AUTOMATISKT LÄGE:
   I automatiskt läge styrs maskinens funktioner helt och hållet av det sofistikerade elektroniska styrsystemet. Aktivera helt enkelt lagringsbrytaren. Produktionscykeln startar och när glassen har rätt konsistens aktiveras lagringscykeln.

   En dedikerad programvara startar och stoppar blandningspaddeln och kompressorn beroende på ingrediensernas densitet för att hålla den perfekta konsistensen för servering. För att alltid kunna njuta av en utsökt glass rekommenderar vi att du förvarar glassen i maskinen i högst 8 timmar.

   Några användbara tips:
   För beredning av glass och sorbet, tillsätt inte mer än 1.000 g av blandningen, för att möjliggöra en ordentlig volymökning under blandning. Det rekommenderas att blandningen hälls vid en temperatur mellan +10°C och +20°C. Högre temperaturer kan också öka processtiden avsevärt. Innan blandningen hälls i skålen rekommenderar vi att du kör en förkylningscykel genom att trycka på knappen kompressor 5 minuter innan du startar produktionscykeln.

   Vi rekommenderar att du väntar ca 10 minuter mellan en beredning och en annan. Gelato Chef 5L Automatic i-Green har en design som framhäver dess "gröna" hjärta: den är ekologisk, effektivare, energisnålare och miljövänligare.

   Tillbehör som ingår:
   1 löstagbar skål i rostfritt stål 2,5 l.
   1 gelatospade
   1 mätkopp
   1 Löstagbara insats för fast och löstagbar skål

   Producerar 1,0 kg (1,5 l) på 20-25 min - 3 kg - 4,5 L/timme

   Storlek: 450x345x330 mm
   Vikt: 22kg
   Effekt: 250W
   Omrörning: 65 rpm
 • Specifikationer
  • Utförande: Semiprofessionell
   Lev. artikelnummer: 24369 EAN: 8024872131602
Nemox tillverkar glassmaskiner för hemmabruk av hög kvalitet. Ända sedan starten 1986 har design, utveckling och tillverkning av maskinerna ägt rum i Italien. Dessutom har de hunnit med att skicka ut över sex miljoner exemplar sedan dess!
Nemox
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se