Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Glassmaskin NXT1 I-Green L'Automatica - Nemox

9299:-
1544-28265
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Gelato NXT1 i-Green är Nemox helautomatiska glassmaskin för hushållsbruk Gelato NXT1 i-Green använder endast ekologisk gas med GWP Global Warming Potential, (förmåga att hålla kvar värme hos de olika växthusgaserna) som är praktiskt taget lika med noll. Gelato NXT1 i-Green är en glassmaskin full av teknik. Tryck bara på en knapp på pekskärmen för att aktivera den. En sofistikerad programvara läser av information från densitetssensorer och temperaturgivare, och baserat på dessa parametrar justerar en algoritm automatiskt det termodynamiska systemet, frysmotorn, ventilationsmotorn och hanterar lagringen.

   Det finns inget behov av att justera något eller övervaka maskinen. Gelato NXT1 i-Green gör allt själv! Gelato NXT1 i-Green gör 1 kg (1,5 l) gelato, sorbet, frozen yoghurt på 15/20 minuter (10-20 portioner) Maskinen är utrustad med en pausfunktion, varje gång mixningspaddeln startar hörs en varningssignal två gånger.

   Gör gelato med NXT1 L'AUTOMATICA I-GREEN
   Beredningstiderna och lagringsfaserna ställs in automatiskt av maskinens programvara, i enlighet med den ständiga avläsningen av rumstemperaturen och blandningens densitet. Gör så här: häll i blandningen, placera det genomskinliga locket, tryck på startknappen på kontrollpanelen och håll den intryckt i två sekunder. Maskinen startar en automatisk produktionscykel.

   Beredningens fortskridande indikeras av att lysdioden på stapeln TIME LINE gradvis tänds. I slutet av cykeln, eller när beredningen har uppnått den konsistens som fastställts av programvaran, växlar maskinen automatiskt till lagringsfasen.

   Lagringsfasen indikeras genom att alla lysdioder på TIME LINE-indikatorn tänds, samt den centrala lysdioden på DENSITY CONTROL-indikatorn Med densitetskontrollknappen har du möjlighet att välja 5 olika lagringsnivåer, från den mjukaste till den mest kompakta för att lagra Gelato vid den perfekta temperaturen för distribution.

   Maskinen hanterar automatiskt paddeln och kylsystemet under lagringsfasen. Gelato kan lagras i högst 8 timmar, varefter maskinen stängs av automatiskt. Gelato NXT1 i-Green har möjlighet att använda den fasta skålen och den avtagbara skålen, båda tillverkade i AISI 304 rostfritt stål, absolut hygieniska och reptåliga.

   Den avtagbara skålen kan diskas i diskmaskin. Maskinen levereras med 2 mixningspadlar, en för den fasta skålen och en för den avtagbara skålen. Använd med fast skål. Sätt i mixerstavarna i den fasta skålen, dra åt stavarnas låsvred och sätt på det fasta skålskyddet på den fasta skålen.

   Användning med avtagbar skål Häll salt- och vattenlösning eller livsmedelsgodkänd alkohol med minst 40 % alkoholhalt eller högre i den fasta skålen. Sätt in den löstagbara skålen i den fasta skålen. Lyft sedan upp den och KONTROLLERA ATT DEN UTTAGBARA SKÅLENS UTVÄNDARE VÄGG ÄR HELT VÅT. Sätt i blandningspaddeln för den löstagbara skålen och dra åt paddelns låsknapp. Maskinen är klar för användning

   Maskinen har en rekommenderad kapacitet på 1 kg blandning. Om större mängder hälls i kan glassen öka i volym under bearbetningen och kan rinna över. Dessutom kan den slutliga konsistensen bli sämre. FYLL INTE SKÅLEN MER ÄN TILL HÄLFTEN. Detta gör att volymen kan öka under kärningen till maximal skålkapacitet. Tack vare det termodynamiska systemet kan du med NXT1 i-Green-glass tillverka dubbelt så mycket glass på halva tiden jämfört med konkurrenterna!

   En produktionscykel tar 15-20 minuter och gör 1,5 L glass. Maskinen är avsedd för hemmabruk och klarar inte kontinuerliga cykler över dagen.

   Storlek: 270x380x245 mm
   Vikt: 11,2 kg

   Effekt: 150 W

   Omrörning: 30 rpm
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 16513 EAN: 8024872131473
Nemox tillverkar glassmaskiner för hemmabruk av hög kvalitet. Ända sedan starten 1986 har design, utveckling och tillverkning av maskinerna ägt rum i Italien. Dessutom har de hunnit med att skicka ut över sex miljoner exemplar sedan dess!
Nemox
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se