Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Glassmaskin PRO 1700 UP I-Green - Nemox

13999:-
1544-28264
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • En blandning av innovationer gör Gelato Pro 1700 UP I-Green till den BÄSTA hemglassmaskinen i sin kategori (enligt Nemox själva), avsedd för dem som bara vill ha det bästa, både när det gäller prestanda, material och design. Med Gelato Pro 1700 UP I-Green har det aldrig varit så enkelt att göra Gelato! Häll i ingredienserna, starta maskinen, njut av din glass eller förvara den i maskinen, tack vare den exklusiva förvaringsfunktionen kommer din glass alltid att vara redo att serveras, med rätt temperatur och konsistens.

   Varje detalj visar hur omsorgsfullt kvalitetssäkrad denna Nemox toppmaskin är: De blanka färglagren ger aluminiumkroppen en reptålig yta, det kraftfulla kylsystemet gör det möjligt att på kort tid tillaga gelato, sorbet och fryst yoghurt med enastående resultat, den elektroniska kontrollpanelen, den ekologiska gasen ger en betydande energibesparing.

   Gelato Pro 1700 UP I-Green har en elektronisk kontrollpanel som styr ventilationen och det termodynamiska systemet. Ett sofistikerat system gör det möjligt att styra maskinens funktion med endast tre knappar. Gelato Pro 1700 UP I-Green kan användas i manuellt och automatiskt läge, med glasslagringsfunktionen, för att hålla glassen konstant vid rätt densitet och temperatur.

   Manuellt läge Paddelns och kompressorns funktioner är oberoende av varandra. När preparatets densitet blir för hög stänger maskinens elektroniska kontroll- och skyddssystem automatiskt av paddeln och kompressorn.

   I manuellt läge är det möjligt att stoppa paddeln och låta kompressorn gå under den extra tid som krävs. Maskinens drifttid är inställd på 90 minuter, varefter programvaran ser till att paddeln och kompressorn stängs av. Vid drift i manuellt läge kan man när som helst växla till automatiskt läge genom att trycka på lagringsknappen.

   Automatiskt läge: Tryck på lagringsknappen för att starta det automatiska läget. Maskinens funktioner hanteras av det elektroniska styrsystemet. Paddeln och kompressorn är avstängda. När glassen uppnår rätt konsistens eller när tidsgränsen (45 minuter) har uppnåtts växlar den automatiskt till lagringsläge. Tryck på lagringsknappen igen för att avsluta det automatiska läget. Maskinen stängs av. För att växla från automatiskt till manuellt läge, tryck på lagringsknappen i tre sekunder.

   Programvaran känner av satsens densitet. När den når gränsvärdena stänger programvaran av paddel- och kompressordriften. När densiteten blir lägre ger programvaran möjlighet att starta om paddel- och kompressordriften. På så sätt kan beredningen alltid hållas vid ideal serveringskonsistens och -temperatur. Den maximala lagringstiden som ställs in av programvaran är 8 timmar.

   Med Gelato Pro 1700 UP I-Green kan du förbereda upp till 1 kg gelato, frozen yoghurt, sorbet eller granita på 15/25 minuter (10-20 portioner). Denna maskin är utformad för att uppfylla behoven hos den mest sofistikerade användaren som vill ha en kraftfull maskin som är lätt att använda hemma. Maskinens lock är utrustat med en thecnopolymer-skiva som öppnar eller stänger små hål för att tillåta och kontrollera luftintaget i beredningen. Med Gelato Pro 1700 UP I-Green kan du tillreda glass, sorbet, frozen yoghurt och slush både med naturliga ingredienser eller färdigblandade glassberedningar.

   Kompressorn är utrustad med en säkerhetsanordning för att förhindra eventuella skador på motorenheten. Du kan förbereda din glass i den fasta skålen i rostfritt stål AISI 304 eller i den avtagbara skålen i rostfritt stål AISI 304, helt hygienisk och repsäker.

   Maskinen är utrustad med två blandningspaddlar av POM, en som används med den fasta skålen och en för den avtagbara skålen.

   Användning med fast skål
   Sätt i mixningspaddeln i den fasta skålen, dra åt paddelns låsvred och sätt på det fasta skålskyddet på den fasta skålen. Maskinen är klar för användning. Använd med löstagbar skål. Häll i salt- och vattenlösning eller livsmedelsgodkänd alkohol med minst 40 % alkoholhalt eller högre i den fasta skålen.

   Sätt in den löstagbara skålen i den fasta skålen. Lyft sedan upp den och KONTROLLERA ATT DEN UTTAGBARA SKÅLENS UTVÄNDARE VÄGG ÄR HELT VÅT. Sätt i blandningspaddeln för den löstagbara skålen och dra åt paddelns låsknapp. Maskinen är klar för användning.

   Maskinen har en rekommenderad kapacitet på 1 kg blandning. Om större mängder hälls i kan glassen öka i volym under bearbetningen och kan rinna över. Dessutom kan den slutliga konsistensen bli sämre. FYLL INTE SKÅLEN MER ÄN TILL HÄLFTEN. Detta gör att volymen kan öka under rörningen till maximal skålkapacitet.

   Chassit, som är tillverkad av aluminium, har designats av en av de mest kända formgivarna inom sektorn för hushållsartiklar. Skål, paddel och tillbehör som lock, spatel, dispenser är diskmaskinssäkra.

   En produktionscykel tar 15-20 minuter och gör 1,5 L glass. Maskinen är avsedd för hemmabruk och klarar inte kontinuerliga cykler över dagen.

   Storlek: 270x380x220 mm
   Vikt: 11,2 kg

   Effekt: 150 W

   Omrörning: 30 rpm
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 16509 EAN: 8024872131541
Nemox tillverkar glassmaskiner för hemmabruk av hög kvalitet. Ända sedan starten 1986 har design, utveckling och tillverkning av maskinerna ägt rum i Italien. Dessutom har de hunnit med att skicka ut över sex miljoner exemplar sedan dess!
Nemox
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se