Special Ingredients

Glykossirap, 1 kg – Special Ingredients

1429-24048

Om Glykossirap Glykossirap (liknande, men inte samma, som engelskspråkiga länder kallar för corn syrup) är en högkvalitativ och naturlig sockersirap gjord på majs. Den är användbar i många sammanhang främst tillsammans med socker då den förbättrar färg, smak, textur och stabiliteten. Den är luktlös och används ofta i bakverk som görs i större skala.Glykossirapen hämmar... Läs mer

140 kr

Uppskattad leverans 26 dec - 2 jan.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

140 kr
Om Glykossirap

Glykossirap (liknande, men inte samma, som engelskspråkiga länder kallar för corn syrup) är en högkvalitativ och naturlig sockersirap gjord på majs. Den är användbar i många sammanhang främst tillsammans med socker då den förbättrar färg, smak, textur och stabiliteten. Den är luktlös och används ofta i bakverk som görs i större skala.Glykossirapen hämmar kristallisering och när man använder glykossirap i t ex glass får den en krämig och mjuk konsistens. Den framställs genom hydrolys av stärkelse.

Användning:

Tillsätt som nödvändigt för att få den smak du vill ha. Om du använder det tillsammans med socker så tillsätt det samtidigt.

Innehåll:
1 kg Glykossirap (gjort på majs)
Förvaras torrt, svalt och mörkt.