AMT Gastroguss

Grillfat/Grillplatta 53×33 cm – AMT Gastroguss

da-A25333G

Grillfat eller grillplatta från tyska AMT Gastroguss, som gör världens kanske allra bästa belagda stekkärl. Det här fatet passar perfekt när du vill steka stora mängder mat på spisen eller i ugn! Räfflorna ger maten ett vackert grillmönster. Notera att fatet är i gastonormmåttet GN 1/1, som är standard för restaurangugnar, och är därför bredare... Läs mer

4 799 kr

Uppskattad leverans 24 jun - 1 jul.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

4 799 kr

Grillfat eller grillplatta från tyska AMT Gastroguss, som gör världens kanske allra bästa belagda stekkärl. Det här fatet passar perfekt när du vill steka stora mängder mat på spisen eller i ugn! Räfflorna ger maten ett vackert grillmönster. Notera att fatet är i gastonormmåttet GN 1/1, som är standard för restaurangugnar, och är därför bredare än de flesta hemmaugnar.

Fatet är handgjutet i aluminium med en 10 mm tjock botten som garanterar en jämn värmefördelning. Den har självklart AMT:s unika non-stick beläggning med ett lager titanoxid, sedan ett anti-korrosionslager, ett keramiskt lager och avslutningsvis ett non-stick lager. Tack vare den höga kvaliteten så kan beläggningen göras tjockare än beläggningarna från andra tillverkare. Detta ger det bästa nötningsmotståndet och skydd mot aggressiva rengöringsmedel, fruktsyror och ättiksyra.
Induktionsmaterialet är ingjutet i stommen och kan aldrig släppa från pannan.

AMT har fått hedersutnämningen “The Worlds Best Pan” (Världens Bästa Stekpanna) av tyska Kockförbundet.

  • Energiklass A.
  • Låg energiförbrukning eftersom induktionsplattan fokuserar magnetfältet så att energin överförs till botten. Överflödig utstrålning utanför kärlet minskas också.
  • Metallhandtag som fungerar i ugn.
  • 25 års garanti på bottens planhet. 3 års garanti på tillverkningsfel i beläggningen.
  • 100% återvinningsbar och fri från PFOA.

Mått: 53 x 33 cm. Höjd 2 cm.

Fungerar på alla typer av spisar och hällar, även induktion.
Tål maskindisk.