Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Grisgryta i gjutjärn, 17 cm, 1 liter, Svart - Staub

2339:-
1418-13027
 
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Oval grisgryta i gjutjärn av högsta kvalitet från franska Staub för en mångsidig matlagning. Staubs grytor tillverkas av de allra bästa materialen och har länge använts av topprestauranger världen över.

   Insidan är täckt av ett slitstarkt lager mattsvart emalj, som både hindrar grytan från att rosta eller missfärga och som dessutom ger en mycket effektiv non-stick-beläggning, vilket hindrar maten från att bränna fast. Gjutjärnet garanterar en effektiv och jämn värmespridning i hela grytan.

   Locket är utformat så att vattnet som kondenserar under tillagningen droppar tillbaka ner i grytan, vilket gör att matens smak, mineraler och vitaminer blir bevarade. Locket har formen av en gris, för att matcha innehållet. Perfekt att koka den lilla julskinkan i!

   Grytan kan användas på alla typer av spisar och i ugnsvärme på upp till 260 grader.

   Grytan kan diskas i maskin, men då en del maskindiskmedel innehåller frätande ämnen rekommenderas handdisk. Kommer med livstids garanti för eventuella material- eller tillverkningsfel.

   Mått: 17 cm i diameter
   Rymmer 1 liter.
   Tillverkad i Frankrike.
 • Specifikationer
  • Beläggning: Emaljerad
   Induktion: Fungerar på induktion
   Volym: 1 liter
   Lev. artikelnummer: 1003185 EAN: 3272341217257
Staub har sina fabriker i Alsace i Frankrike. Sedan fyrtio år tillverkas de finaste gjutjärnsgrytorna med stora inslag av genuint hantverk och det märks på slutresultatet, oavsett om det gäller glasyren på gjutjärnsgrytorna eller ljudet då man lägger på locket över en långsamt puttrande boeuf Bourgignon. De otidsenliga tillverkningsmetoderna framkallar egenskaper som åter blivit populära, t ex slumpar det sig så att gjutjärnet lämpar sig alldeles utmärkt för induktionshällar och -spisar. Sedan 2008 är Staub en del av den tyska Zwilling-gruppen som annars specialiserar sig på knivar och utensilier av högsta kvalitet.
Staub
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se