Scanpan

Gryta – Scanpan Impact

sq-SP-715026xx_var

Rostfri gryta med lock från danska Scanpans serie Impact. En perfekt basgryta i köket, som passar för de flesta uppgifterna! Perfekt när du ska koka en rejäl soppa, gryta eller fond, eller när du vill ha en smidig gryta för sous-vide-koket (de större storlekarna gör sig bäst för det). Dimensioner: Ø 18 cm / rymmer... Läs mer

Nollställ

949 kr1 499 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

949 kr1 499 kr
Finns i lager
snabb leverans

Rostfri gryta med lock från danska Scanpans serie Impact. En perfekt basgryta i köket, som passar för de flesta uppgifterna! Perfekt när du ska koka en rejäl soppa, gryta eller fond, eller när du vill ha en smidig gryta för sous-vide-koket (de större storlekarna gör sig bäst för det).

Dimensioner:
Ø 18 cm / rymmer 2,5 liter
Ø 20 cm / rymmer 3,2 liter
Ø 24 cm / rymmer 4,8 liter
Ø 24 cm / rymmer 7,2 liter
Ø 26 cm / rymmer 11 liter

Scanpans Impact är en elegant serie i rostfritt stål som karakteriseras av sin utmärkande tvåtons finish. Impact har också en mängd egenskaper som försäkrar att seriens utseende och användarvänlighet samspelar på bästa möjliga sätt. Impact är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål och fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Detta är en av Scanpans bredaste serier och det finns närmast oändligt med delar.