100% Chef

Infusion Bowl, snabbinfusering – 100% Chef

hpc-160/0078

Glaskupa i borosilikatglas som är framtagen för snabbinfusering av cocktails och vätskor. När man pumpar ut luften ur ett stängt kärl på det här sättet skapas ett undertryck som accelererar hastigheten som smaker extraheras. På kort tid kan du få bra mycket mer smakrika infuseringar än du skulle kunna utan. Du kanske känner till tekniken... Läs mer

575 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 1 st
Stockholmsbutik 1 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Glaskupa i borosilikatglas som är framtagen för snabbinfusering av cocktails och vätskor.

När man pumpar ut luften ur ett stängt kärl på det här sättet skapas ett undertryck som accelererar hastigheten som smaker extraheras. På kort tid kan du få bra mycket mer smakrika infuseringar än du skulle kunna utan. Du kanske känner till tekniken med snabbinfusering i sifon där man genom att öka trycket pressar in vätskan, den här tekniken fungerar snarare som infusering med kammarvakuummaskin. Även om du med en manuell pump inte kommer upp de i höga tryck du kan skapa med en maskin ger dig den här möjligheten att laborera med tekniken på ett billigare sätt.

Du kan såklart kunna använda en vanlig vakuumpump till en vinflaska och fylla en vanlig flaska med vätska och aromatik, men den stora fördelen med den här är att du enkelt kan lägga in och ta ut större ingredienser – och även servera ur den!

Dimensioner:
Ø 13 cm / rymmer 1 liter