Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Infusion Bowl, snabbinfusering - 100% Chef

659:-
1532-15010
 
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Glaskupa i borosilikatglas som är framtagen för snabbinfusering av cocktails och vätskor.

   När man pumpar ut luften ur ett stängt kärl på det här sättet skapas ett undertryck som accelererar hastigheten som smaker extraheras. På kort tid kan du få bra mycket mer smakrika infuseringar än du skulle kunna utan. Du kanske känner till tekniken med snabbinfusering i sifon där man genom att öka trycket pressar in vätskan, den här tekniken fungerar snarare som infusering med kammarvakuummaskin. Även om du med en manuell pump inte kommer upp de i höga tryck du kan skapa med en maskin ger dig den här möjligheten att laborera med tekniken på ett billigare sätt.

   Du kan såklart kunna använda en vanlig vakuumpump till en vinflaska och fylla en vanlig flaska med vätska och aromatik, men den stora fördelen med den här är att du enkelt kan lägga in och ta ut större ingredienser - och även servera ur den!

   Vacuumpump ingår ej.

   Dimensioner:
   Ø 13 cm / rymmer 1 liter
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 160/0078 EAN: 8436020686733
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se