Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Japansk mortel, Suribachi, Brun 15,5 cm

399:-
2252-33136
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Den här japanska morteln, kallad suribachi, är tillverkad i glaserad keramik med en invändigt räfflad yta som gör det enkelt att mala frön, nötter och kryddor till jämn pasta. Den klassiskt bruna utsidan kombineras med en ljus, oglaserad insida som ger bra friktion och tydlig kontrast mot ingredienserna.

      Suribachi (すり鉢) används tillsammans med en trästöt, surikogi (すりこぎ), och är ett oumbärligt redskap i japanska kök, perfekt för goma-dare, miso-blandningar eller färsk wasabi.

      Diameter 15,5 cm. Tillverkad i Japan. Levereras utan stöt som köpes separat.
  • Specifikationer
    • Diameter: 15, 5 cm
      Färg: Brun
      Höjd: 7 cm
      Material: Stengods
      EAN: 4976790227827
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se