Mondial

Mitt kinesiska skafferi : En guide med recept av Jimmy Guo

1355-27061

Alla hemmakockar som någon gång besökt en asiatisk livsmedelsbutik har nog upplevt både extas och förvirring inför de otaliga utbudet av burkar, flaskor och kryddor. Men var ska man egentligen börja? Vad är ens MSG och varför finns det femtioelva olika sorters soja? Mitt kinesiska skafferi ger dig svaren, med både lättlagade recept och autentiska... Läs mer

230 kr

Uppskattad leverans 16 - 23 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 2 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

230 kr

Alla hemmakockar som någon gång besökt en asiatisk livsmedelsbutik har nog upplevt både extas och förvirring inför de otaliga utbudet av burkar, flaskor och kryddor. Men var ska man egentligen börja? Vad är ens MSG och varför finns det femtioelva olika sorters soja? Mitt kinesiska skafferi ger dig svaren, med både lättlagade recept och autentiska paradrätter är det här en guidebok som tar dig på en resa genom Kinas matkultur och dess viktigaste smaksättare.

På ett opretentiöst och förklarande sätt bryter Jimmy Guo ner sitt skafferi ingrediens för ingrediens och ger dig kunskapen till att lyckas laga kinesisk mat hemma – vare sig du är nybörjare, erfaren eller avancerad matlagare.

Jimmy Guo (född 1991) är tidigare copywriter inom modebranschen och vann tittarnas hjärtan i Sveriges Mästerkock 2022. Med sin kärlek för stora smaker, sitt öga för vackra uppläggningar och kinesiska bakgrund vill han inspirera flera till att upptäcka och laga asiatisk mat hemma.

Författare: Jimmy Guo
Upplaga: 1
ISBN: 9789180022231
Språk: Svenska
Utgiven: 2022-09-05
Förlag: Mondial