Mjölksyra (E270) - The Kitchen Lab
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Mjölksyra i pulverform tillverkat av sockerrör och sockerbetor. Mjölksyra har en mild syrlighet och finns främst i mejeriprodukter, såsom yoghurt, kefir, filmjölk, lassi och viss keso. Kaseinet i fermenterad mjölk koaguleras av mjölksyra. Det är också ansvarigt för den syrliga smaken av surdegsbröd som jäst. Denna syra används vid ölbryggning, för att sänka pH och öka ölets kropp. Det används också i olika drycker och cocktails för att ge en syrlig smak. Den är utmärkt för att göra vegansk ost eller smör.
Användning: Löser sig lätt i varma eller kalla lösningar. Dosera efter behov.
Ingredienser: Mjölksyra E270 (Konserveringsmedel)
Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 1369Kj/328kCal, Fett: 0g, Kolhydrat: 91g, Varav sockerarter: 0g, Protein: 0g, Salt: 0g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 100 g, 250 g, 500 g Typ: Konserveringsmedel, Syra Volym: 100 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.