Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Skålar till Vitamix, 600 ml och 225 ml - Vitamix

1895:-
 • Portionsbehållare till Vitamix Ascent
 • Ett väldigt smidigt tillbehör för att göra barnmat, såser, dressing mm
 • Innehåller en behållare på 600 ml med lock, en behållare på 225 ml med lock och en knivbas
1284-24191
 
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Ett set med två portionsbehållare i olika storlek. De erbjuder ett smidigt sätt att hacka råvaror, göra portionsbehållare med barnmat, dressingar såser, marinader och en massa kul. Knivarna för behållaren sitter i knivbasen som skruvas på som ett lock. När du är klar är det bara att skruva av locket och byta ut det mot ett vanligt för enkel förvaring eller transport.

   Vitamix Ascent-serie har en Self-detect™-teknik som innebär att maskinen själv känner av vilken behållare eller kanna som sitter på. Det gör att du inte riskerar att köra för hårt eller maxa ett program som är avsett för en tvåliters-kanna.

   Behållarna är tillverkade i BPA-fri tritanplast och alla delar, behållare, lock och knivar kan diskas i maskin. Knivbladen är laserskurna och tillverkade i samma typ av härdade rostfritt stål som samtliga knivar till Vitamix och har en lång livslängd.

   3 års garanti från tillverkare.

   I det här startkitet ingår en behållare på 600 ml med lock, en behållare på 225 ml med lock och en knivbas. Det går att komplettera med fler behållare som kommer passa bra på samma knivbas.

   Observera att dessa artiklar endast passar Vitamix i serien Ascent (modellerna 2300i, 2500i och 3500i) och inte är lämpliga för varma vätskor eller för att användas i mikrovågsugn.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 68391 EAN: 0703113683916
Vitamix blenders tillhör de produkter vi på KitchenLab är extra stolta att få representera. Vi använder själva våra Vitamix-blenders dagligen och vi har fortfarande aldrig fått något annat än glada tillrop från de hundratals kunder som gjort den lite smärtsamma investering som det innebär att köpa en produkt som är så pass mycket dyrare än sina sämre konkurrenter. Det ofrånkomliga hål som uppkommer i plånboken glömmer du dock snabbt bort snabbt när du förstår hur överlägsen den är dina tidigare. Vi använder våra blenders till allt möjligt: att mala kryddor, göra currypasta, smoothies, majonnäs, förvandla gammalt bröd till ströbröd, att krossa is till margheritan,  blanda sockerkakssmet, mala mandelmjöl, finfördela muscovadososcker som klumpat sig och att släta till vichysoisser.   Vitamix har ett tydligt mål- att göra världens bästa blenders. Idag är det fjärde generationen som driver vidare företaget, och även om många skulle påstå att de har lyckats så fortsätter de ständigt att utveckla produkter och sikta uppåt, framåt.
Vitamix
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se