Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

New World Pinot Noir 70cl Vinglas, 2-pack, Veritas - Riedel

749:-
1073-14272
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 5 st
 • Butik Stockholm 5 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Rödvinsglas från Riedels serie Veritas, speciellt utformat för att framhäva det allra bäst i pinot noir-viner från nya världen.

   Ett glas för röda viner med bra syra och moderata mängder tanniner. Glaset lyfter fram den rika frukten, balanserar den höga syran och dämpar tanninerna. Kupan är vid nertill och relativt smal upptill vilket gör att den härliga syran och frukten lyfts fram i både doft och smak.

   Glaset är oumbärligt för älskare av röd Bourgogne, Barbaresco och Barolo (Nebbiolo)

   Rekommenderat till: Nebbiolo, Rosé Champagne, New World Pinot Noir.

   Säljs i prisvärt 2-pack.

   Höjd: 235 mm
   Volym: 70 cl

   Riedels senaste serie Veritas kombinerar charmen av ett munblåst glas med den exakta precision som ett maskintillverkat glas uppnår. Glaset är exceptionellt tunt och av högsta kvalité. Kupan är mjukt rundad och är designad för att framhäva vinets karaktär och aromer på bästa sätt.
 • Specifikationer
  • Kupa: Barbaresco, Barolo, Champagne (Blanc de Noirs), Champagne (Rosé), Nebbiolo, Nerello Mascalese, Pinot Noir (Nya världen), Rött vin
   Serie: Veritas
   Vin: Bourgogne, Pinot Noir - Nya världen, Rosébubbel
   Volym: 70 cl
   Lev. artikelnummer: R-6449/67 EAN: 9006206522798
Riedel tillverkar de mest fantastiska glas du kan tänka dig. Formerna är framtagna för att passa olika druvor och olika sorters vin - och det gör all skillnad!   Den första generationen Riedel som höll på med glas var Johann Christoph Riedel, född 1673. Han var handelsresande i glas från sin födelseregion Böhmen som då var tyskt och höll på att bygga upp sitt legendariska glasrykte. Innan han blev mördad(!) hann han yngla av sig och nästa generation Riedel började handmåla glas. Andra generationens Riedel fick elva barn varav endast två klarade sig och ett av dessa började tillverka glas någonstans kring det sjuåriga kriget. Det fortsätter ungefär i den här stilen fram till idag då den elfte generationen är VD för Riedel och högkvarteret etablerats i Österrike. Designen på glas är noga framtagen efter gediget arbete och det är enorm skillnad på rätt och fel glas för respektive druvsort. Lättast ände att börja i är kanske vinprovarsetet. Lycka till!
Riedel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se