Noma - Time and Place in Nordic Cuisine - Rene Redzepi
- Webblager 4 st
- Butik Stockholm 4 st
- Butik Malmö 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Den är tillbaka - Noma-boken. Den riktiga Noma-boken! Originalet!
Efter att i många år ha varit helt slutsåld har vi nu äntligen en ny upplaga av boken från restaurangen som ändrade allt och satte nordisk mat som världens främsta och mest framåtriktade.
I boken Noma får vi följa René Redzepi – den banbrytande kocken som satt nordisk gastronomi på världskartan. Hans restaurang med samma namn har hyllats världen över, bland annat utsett till världens bästa restaurang fler gånger massa gånger samt med tre stjärnor i Guide Michelin.
Med rötter i det nordiska landskapet kombinerar Redzepi sin orubbliga kreativitet och hantverksskicklighet med ett djupgående kunnande om säsongens och platsens råvaror. På Noma serveras maträtter som “Nyplöjd potatisåker” eller “Snögubben från Jukkasjärvi” – visuellt slående, smakmässigt kompromisslösa och alltid trogna platsens identitet.
Här får du en unik inblick i filosofin bakom Noma. Du följer sökandet efter renaste vatten från Grönland, hästmusslor från Färöarna och örter plockade direkt från fälten intill restaurangen. Du får ta del av Redzepis tankar om säsong, hållbarhet och den kulturella betydelsen av att återknyta till platsen vi äter från.
Boken innehåller över 90 recept – den mest omfattande samlingen från Noma som hittills publicerats – samt nyskapade fotografier som fångar restaurangens stämning och den nordiska miljön.
Format: Inbunden
Storlek: 29 cm x 25 cm
Antal sidor: 368
Förlag: Phaidon
ISBN: 9780714859033
Språk: Engelska
-
-
Specifikationer
-
Vikt: 1000 Lev. artikelnummer: 9780714859033
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.