Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine - Rene Redzepi

649:-
1987-32748
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 4 st
  • Butik Stockholm 4 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Den är tillbaka - Noma-boken. Den riktiga Noma-boken! Originalet!

      Efter att i många år ha varit helt slutsåld har vi nu äntligen en ny upplaga av boken från restaurangen som ändrade allt och satte nordisk mat som världens främsta och mest framåtriktade.

      I boken Noma får vi följa René Redzepi – den banbrytande kocken som satt nordisk gastronomi på världskartan. Hans restaurang med samma namn har hyllats världen över, bland annat utsett till världens bästa restaurang fler gånger massa gånger samt med tre stjärnor i Guide Michelin.
      Med rötter i det nordiska landskapet kombinerar Redzepi sin orubbliga kreativitet och hantverksskicklighet med ett djupgående kunnande om säsongens och platsens råvaror. På Noma serveras maträtter som “Nyplöjd potatisåker” eller “Snögubben från Jukkasjärvi” – visuellt slående, smakmässigt kompromisslösa och alltid trogna platsens identitet.
      Här får du en unik inblick i filosofin bakom Noma. Du följer sökandet efter renaste vatten från Grönland, hästmusslor från Färöarna och örter plockade direkt från fälten intill restaurangen. Du får ta del av Redzepis tankar om säsong, hållbarhet och den kulturella betydelsen av att återknyta till platsen vi äter från.
      Boken innehåller över 90 recept – den mest omfattande samlingen från Noma som hittills publicerats – samt nyskapade fotografier som fångar restaurangens stämning och den nordiska miljön.

      Format: Inbunden
      Storlek: 29 cm x 25 cm
      Antal sidor: 368
      Förlag: Phaidon
      ISBN: 9780714859033
      Språk: Engelska
  • Specifikationer
    • Vikt: 1000
      Lev. artikelnummer: 9780714859033
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se