Magic Vac

Perfetta vakuumförpackare – Magic Vac

hdl-V272PK1

Perfetta från MagicVac är en lättanvänd vakuumförpackare med många finesser. Maskinen kan antingen fungera helt automatiskt eller med manuell precision. På Perfetta kan undertrycket ställas in i förväg för att nå optimalt resultat i paketeringen. Maskinen har dubbla pumpar och kan även användas kommersiellt. Perfetta har justerbar pumphastighet och förseglingen kan startas manuellt när önskad... Läs mer

3 695 kr

Uppskattad leverans 25 jun - 2 jul.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 1 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

3 695 kr

Perfetta från MagicVac är en lättanvänd vakuumförpackare med många finesser. Maskinen kan antingen fungera helt automatiskt eller med manuell precision. På Perfetta kan undertrycket ställas in i förväg för att nå optimalt resultat i paketeringen. Maskinen har dubbla pumpar och kan även användas kommersiellt.

Perfetta har justerbar pumphastighet och förseglingen kan startas manuellt när önskad mängd luft sugits ut. När förseglingen påbörjas slutar pumpen att suga och på så sätt kan man undvika att få in vätska i maskinen. Flexibiliteten gör Perfetta till ett mycket bra alternativ vid sous-vide matlagning. Maskinen fungerar med de flesta påsar och rullar på marknaden och maximal påsbredd är 30 cm.

Perfetta har också flera stegs förinställning på hur mycket vakuum du vill ha i din påse.

Maskinen har upplyst titthål i locket så att man kan kontrollera att påsen ligger rätt. Spillbrickan i maskinen kan diskas i maskin.

Perfetta har även uttag för paketering i burkar och flaskor. Till detta behövs ett separat handtag och förpackningar anpassade för vakuumpaketering. För att få snabb marinering kan Marinerings-funktionen användas.

Maskinen har en extra bred försegling på 3 mm. Pumphastigheten är 18 liter/minut och maximalt undertryck är 0,82 bar. Perfetta har 3 års garanti.

Italienska MagicVac är en av Europas största tillverkare av vakuumförpackare och maskinerna tillverkas i Italien.