Godis som får det att poppa i munnen! Passar utmärkt som det är, eller att strössla över eller som ingrediens i desserter, kakor och andra sötsaker. Spännande att använda som dekoration och för att smaksätta kakor, motser, glass och sorbeter, geléer, cupcakes, desserter eller varför inte i en drink? Eller ät dem som de är och återupplev tiden då Pop Rocks var det bästa i livet. Popping Candy är i grund och botten kolsyrat socker och mycket, mycket festligt.
Vikt: 100 g eller 500 g
Innehåller: Neutral: Socker, glykossirap, LAKTOS (MJÖLK) och koldioxid E290 (konserveringsmedel).
Choklad: Socker, Choklad (MJÖLK, socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, kakao, avmineraliserat vasslepulver, solroslecitin, naturlig vaniljsmak), glykossirap, LAKTOS, kakao, Gummi arabicum E414 (emulgeringsmedel), koldioxid E290 (konserveringsmedel).
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!"