Marcato

Ravioliutskärare, blomma – Marcato

1422-22466

Högkvalitativa ravioliutskärare från italienska Marcato. Själva utskäraren är tillverkad i mässing för att du ska få ett rent skär genom pastadegen och med en fjäder i anodiserad aluminium för smidig hantering. Varje ravioli du pressar från kommer att bli så välformad och jämn att i princip vilken gammal italiensk mormor som helst skulle bli exhalterad.... Läs mer

479 kr

Uppskattad leverans 25 jan - 1 feb.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

479 kr

Högkvalitativa ravioliutskärare från italienska Marcato. Själva utskäraren är tillverkad i mässing för att du ska få ett rent skär genom pastadegen och med en fjäder i anodiserad aluminium för smidig hantering. Varje ravioli du pressar från kommer att bli så välformad och jämn att i princip vilken gammal italiensk mormor som helst skulle bli exhalterad.

Hela konstruktionen bara skriker av kvalitet och ingenjörskonst. Handtagen är tillverkade i solitt trä med ett skyddande lager av vax. Ergonomiskt utformad för att du bekvämt ska kunna pressa ut ravioli på rullande band utan paus. Finishen på metallen är gjord med en PVD-behandling (Physical Vapor Deposition) som lägger sig som ett tunt lager och härdar ytan.

Ravioliutkskärarna kommer i  4 former och 5 storlekar – se de andra formerna här.

Metall – Kanadensisk valnöt