Swiss Advance

Rex grönsaksskalare – Swiss advance

1362-23870

Den ursprungliga REX grönsaksskalaren är en schweizisk designklassiker REX grönsaksskalare är perfekt för att skala grönsaker, frukt, samt skivning av choklad och ost. Skalaren är lämplig för höger- och vänsterhänta. Också praktiskt: tack vare de ljusa färgerna som våra REX-skalare kommer in finns det inte längre en tråkig sökning i bestickslådan. Denna schweiziska designklassiker förblev... Läs mer

85 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

85 kr

Den ursprungliga REX grönsaksskalaren är en schweizisk designklassiker
REX grönsaksskalare är perfekt för att skala grönsaker, frukt, samt skivning av choklad och ost. Skalaren är lämplig för höger- och vänsterhänta. Också praktiskt: tack vare de ljusa färgerna som våra REX-skalare kommer in finns det inte längre en tråkig sökning i bestickslådan. Denna schweiziska designklassiker förblev oförändrad och tidlös sedan 1947, designad av Alfred Neweczerzal.

Det ergonomiska böjda handtaget består av återvunnet aluminium eftersom hållbarhet är nyckeln för oss. Det tillverkas inte bara i Schweiz, det finns också mycket handarbete i produktionsprocessen. Det härdade rostfria bladet och potatisögonborttagaren på sidan är väldigt skarpa och gör den till en perfekt följeslagare i ditt kök och ett fantastiskt köksredskap. REX skalar extremt tunt och ekonomiskt så att det bästa bevaras.

Vi erbjuder grönsaksskalaren i ett brett utbud av vackra färger. För att färga aluminium måste den anodiseras. Under processen bildas ett oxidskikt på materialet som bildas av befintligt aluminium. Som ett resultat är lagret helt integrerat. Anodiseringen skyddar aluminium och får det att se vackert ut under lång tid.

Skötselanvisningar anodiserad aluminium
Det är extremt viktigt att vara försiktig vid rengöring av eloxerad aluminium. För detta ändamål bör pH-neutrala rengöringsmedel som inte påverkar det anodiserade materialet användas. Ej lämplig för diskmaskin: Handtaget ska inte rengöras i diskmaskinen. Diskmaskinens regenereringssalt skulle attackera aluminium och förstöra färgen. Vad du kan göra är att ta bort bladet efter användning och rengöra det separat.