Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Stekpanna, Pro IQ - Scanpan

1073-17712
Diameter:
24 cm
24 cm
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Scanpan Pro IQ är en miljövänlig serie som kombinerar återvunnet aluminium med marknadens tuffaste beläggning.

   Scanpan PRO IQ


   År 2018 blev Scanpan Pro IQ bäst i test i Aftonbladets stora stekpannetest. Serien kombinerar återvunnet aluminium med den tuffa beläggningen Statanium. Beläggningen är helt fri från skadliga och miljöfarliga ämnen. Scanpan var först i världen med att producera en non-stick-beläggning utan PFOA och PFOS.

   Stek- och kokkärlen i serien klarar av hög hetta och är extremt tåliga. Du kan använda stålredskap i pannorna utan att oroa dig för att skada beläggningen. De kräver dessutom väldigt lite fett, om ens något fett alls, vilket resulterar i en nyttigare middag för familjen. Andra fördelar med Pro IQ är att du kan bryna kött i stekpannorna, något som normalt sett är svårt i non-stick-pannor. Serien fungerar dessutom på alla värmekällor och är ugnssäker upp till 260 grader. Ett exempel på dansk kvalitet när den är som bäst!
 • Specifikationer
  • Diameter: 20 cm, 24 cm, 26 cm, 28 cm, 32 cm
   Material: Nonstick
   Serie: Pro IQ
Scanpan grundades 1956 och har sitt säte utanför Århus i Danmark. I sortimentet finns stek- och kokkärl av alla dess slag, allt från belagda pannor av återvunnen aluminium till kopparpläterade sauteuser och långpannor. Företaget ligger alltid i framkant när det gäller att ta fram nya, banbrytande produkter. Till exempel var Scanpan först i världen med att producera en non-stick-beläggning utan de miljöfarliga ämnena PFOA och PFOS. Stekpannorna har prisats i produkttester och hjälpt kockar att vinna prestigefulla tävlingar, såsom SM, EM och VM i matlagning. Scanpan är en stekare i världsklass, helt enkelt!
Scanpan
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se