Searzall inklusive brännare och gas

1317-26929

Äntligen! Ett paket för dig som vill ha hela upplevelsen som Searzall har att erbjuda. Efter att ha testkört är vår bedömning att man ej använder “full gas”, vi ser hellre att det är lite för kallt än för varmt. Searzalls friskrivning är för att lamellerna inuti kan i värsta fall bli sönderbrända. Om det... Läs mer

Searzall - Munstycke (torch) till brännare / handsalamander

Superfire 2 - Rothenberger

Gasflaska, propan, USA-gänga - Sievert

3 190 kr

Uppskattad leverans 6 - 13 december.

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

3 190 kr

Äntligen! Ett paket för dig som vill ha hela upplevelsen som Searzall har att erbjuda. Efter att ha testkört är vår bedömning att man ej använder “full gas”, vi ser hellre att det är lite för kallt än för varmt. Searzalls friskrivning är för att lamellerna inuti kan i värsta fall bli sönderbrända. Om det sker gäller tyvärr ingen form av garanti eftersom tillverkaren ej ersätter detta.

Om du är ute efter en brännare som ger “snabb yta” är det här inte rätt för dig. Hela tanken med Searzall är att den ska fördela lågan över en större yta och ge värme både genom IR och direkt värme från brännaren. Det tar därför snarare längre tid att få till yta med Searzall än utan. Fördelen är att resultatet blir jämnt och väldigt bra.

Paketet innehåller:

  • Superfire 2 (en UK-tillverkad modell av den rekommenderade Amerikanska brännaren)
  • Searzall
  • Propan-gas med USA gänga