Hurom

Slow Juicer (3:e generationen) från Hurom

ma-H-AA-DBE17

Denna maskin från koreanska Hurom (samma företag som ursprungligen lanserade den första slow juicern) är utrustad med patenterad SST-teknologi som säkerställer att frukterna och grönsakerna pressas långsamt så varken någon smak eller näring går åt spillo. Den smarta ventilen, som går att öppna och stänga, gör det möjligt att blanda olika varianter av juice direkt i... Läs mer

6 495 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 3 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Denna maskin från koreanska Hurom (samma företag som ursprungligen lanserade den första slow juicern) är utrustad med patenterad SST-teknologi som säkerställer att frukterna och grönsakerna pressas långsamt så varken någon smak eller näring går åt spillo. Den smarta ventilen, som går att öppna och stänga, gör det möjligt att blanda olika varianter av juice direkt i behållaren så du slipper att vispa ihop dem efteråt. Experimentera med dina favoritfrukter och grönsaker för att hitta den perfekta juicen för just dig.
Det medföljer tre olika silar tillsammans med juicern. Om du vill göra soppa eller juice av mjuka frukter ska du välja den grova silen.
Den fina silen använder du för hårdare frukter.
Glass-silen låter dig göra en nyttig sorbet av frysta frukter och bär som exempelvis mango, jordgubb, ananas, bananer, blåbär och hallon. Låt dem ligga i rumstemperatur tills de har tinat något och kör dem sedan ”au naturell” genom din Hurom. Vill du ha glassen ännu krämigare kan du även hälla ner yoghurt eller vispgrädde. Ut spritsas en nyttig, krämig glass eller sorbet som är perfekt att servera till chokladsås, en efterrättspaj eller naturell i ensamt majestät.
H-AA-BBE17 arbetar med ett lågt varvtal, 43 varv per minut, och är därför ovanligt tyst (avger mindre än 60dB). Du kan med lätthet föra ett normalt samtal samtidigt som maskinen arbetar. Vi tycker att det är ett aptitligt ljud som påminner lite om ljudet av en trött ko som tuggar på något knaprigt – ett trevligt ljud att vakna till för de familjemedlemmar som sover när du fixar världens godaste och nyttiga frukost!
Det är få delar som behöver rengöras efter användning och det görs enkelt genom att de sköljes under rinnande vatten.
Det är viktigt att silen blir rengjord så att inte fruktrester täpper igen de små hålen och för detta kan man använda den medföljande borsten.
Medföljer
– Rengöringsborste
– Grov sil
– Fin sil
– Sil för glass
– Tofuform
– Juicebehållare som kan förvaras inuti
– Behållare för fibrer och fruktkött
– Recepthäfte
Höjd: 40,7 cm
Längd: 22,3 cm
Bredd: 18 cm
Effekt: 150 Watt
Hastighet Skruv: 43 rpm
Hastighet Borste: 17 rpm
Volym: 500 ml
Spänning: 220V
Frekvens: 60Hz
Kontinuerligt Bruk: Max 30 minuter

Du gillar kanske också…