Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Smörklocka, Butter Bell® + Smörkniv, Sabre Paris

600:- / 550:-
Välj själv färg/modell nedan.
1317-33338







Antal:

Lägg i kundvagnen
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 550:-
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Butter Bell är inte bara en intern favoritprodukt utan också en global succé! Med hjälp av den smarta designen har du alltid bredbart smör till hands och en den ser stilren och trevlig ut på bänken. Värmen utifrån isoleras av kärlet, och det vatten du fyller kärlet med bidrar med kyla för att smöret i klockan ska hålla perfekt konsistens men också håller fräschören i veckor.

      "Klockan" rymmer 125 gram smör och allting är tillverkat i porslin som är fritt från bly och tungmetaller och tål diskmaskin.
      11 x 10 cm.

      Sabrés smörkniv är en liten kniv med stor charm. Smörkniven i serien Bistrot är perfekt till frukostbrickan, ostbrickan eller när du bara vill lägga en extra fin touch på bordet. Den rundade eggen är optimerad för mjuka bredbara ostar, smör, marmelad och andra pålägg. Handtaget följer seriens klassiska formspråk inspirerat av franska brasserier – en detalj som både känns och syns. Finns i flera färger och kombineras snyggt med andra delar i serien.

      Längd: 14 cm
      Material: Rostfritt stål 18/10, handtag i nylon
      Tål maskindisk i max 45 °C
      Tillverkas i Frankrike

  • Specifikationer
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se