Buttercup

Smörkyl, olika färger – Buttercup

bc-643007303_var
  • Tempererar smöret till perfektion
  • Fantastiskt för bakning, matlagning och inte minst smörgåsar
  • Lätt att diska och hålla ren
  • Inbyggd våg
Nollställ

1 790 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

1 790 kr
Finns i lager
snabb leverans

Buttercup är en liten smörkyl för bordet eller bänken som tempererar ditt smör och håller det i perfekt konsistens hela tiden. Att ha smöret i kylen hela tiden gör det ju stenhårt och drar upp stora hål i inkråmet på brödet. Att ha det ute på bänken gör det sladdrigt och rinnigt och förkortar hållbarheten. Att använda någonting annat än äkta smör vore också en ganska torftig tillvaro. Tack och lov kan vi nu hålla precis rätt temperatur på smöret hela tiden vilket underlättar så mycket för smörgåsar men inte minst för bakning och matlagning. Så otroligt härligt!

Förutom tempereringen gör den inbyggda vågen att du dessutom smidigt kan ta precis så mycket smör du behöver till ganachen. Smörkniven är skräddarsydd för att passa in och alltid vara redo för nästa macka.

Buttercup har utvecklats med miljö, hygien och en bra smörupplevelse i åtanke. Alla termoplaster och metalldelar som har använts är 100% återvinningsbara och alla elektronikdelar RoHS-godkända. Smörkniven är svensktillverkad och FSC-godkänd.

Temperaturen ställer du enkelt in med lite knapptryckningar och vågen är lätt att läsa av. Innertråget där själva smöret ligger lyfter du lätt ur och diskar i maskin. Buttercup kan temperera smöret till valfri grad i intervallet 14-19°C där 17°C är förinställd standard. Kopplas i vägguttaget, men är också ett isolerat kärl vilket gör att den håller bra temperatur om du kopplar ur den och ställer fram på bordet under middagen.

Finns i tre olika färger.

Elektronik: 8V DC (Väggansluten kontakt) 16W effekt, genomsnittlig förbrukning 0,4kWh/h
Storlek: 191 x 125 x 132 mm
Vikt: 1,5 kg