Sage by Heston Blumenthal

The Kitchen Wizz Pro, Matberedare – Sage

wi-BFP800BAL

En matberedare från Sage med massor av funktioner. Perfekt för tunga sysslor som att göra nötsmör, men också för att skiva, hacka, tärna, riva, blanda osv. Det vanliga knivbladet har dubbla dubbelblad vilket ökar effektiviteten enormt. Den har två inmatningsrör, ett större och bredare för att kunna jobba snabbt och effektivt, och ett smalare som... Läs mer

5 499 kr

Uppskattad leverans 24 jun - 1 jul.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

5 499 kr

En matberedare från Sage med massor av funktioner. Perfekt för tunga sysslor som att göra nötsmör, men också för att skiva, hacka, tärna, riva, blanda osv. Det vanliga knivbladet har dubbla dubbelblad vilket ökar effektiviteten enormt. Den har två inmatningsrör, ett större och bredare för att kunna jobba snabbt och effektivt, och ett smalare som gör att till exempel en morot faktiskt matas ner som den ska istället för att börja flyga runt. Med Rivbladen har du totalt 24 valmöjligheter och kan gå från (nästan lite väl tunna) 0,3mm till 8mm i tjocklek. Med hjälp av timern kan du starta klockan för att räkna uppåt, eller sätta en timer på hur länge den ska vara igång. Motorn är på 2000W för att orka ösa järnet. Du har två behållare att välja på, 3,7L eller 1L. Dessutom finns ett praktiskt case för alla skärskivor och tillbehör.
Förvaringslådan för tillbehören innehåller: Skärskivor och hacktillbehör, Rivskivor, Strimlingsskivor, Pommes Frites-skivor, Vispskiva, Minikniv, Degkniv, Rengöringsborste, Slickepott i plast.
Kapacitet: 3,7L (stor behållare), 1L (liten behållare)
Material: Gjuten metall och chassi i borstat rostfritt stål. BPA-fria behållare. Skivor och knivar i rostfritt stål.
Mått: 22,6cm x 27,7cm x 44,5 cm.
Säkerhet: Kan inte användas om inte både behållare och lock sitter som det ska.
Led-display med timer
2000W
En hastighet, kontinuerligt på eller pulsstyrning
220-240V
Tre års garanti från tillverkare.
30 års garanti på motorn.

 

OBS! Se leveransdatum!