Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Torrkanna - Vitamix

1795:-
1284-11436
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Torrkanna till Vitamix - för mixning, malning och pulverisering av säd, kryddor, ris och bönor. Kan även användas för "knådning" av deg.

   Spatel medföljer. Däremot behövs inte den vanliga tampern till torrkannan, eftersom man inte har samma behov av att peta ner ingredienserna för att åstadkomma vortex-virveln som uppstår i våtkannan.


   Torrmixningskanna som rymmer 0,9 liter – passar TNC 5200, Pro 750, Pro 300, samt nya Explorian E310.

   Ej kompatibel med Ascent-serien eller S30-modellen.

   Innehåller komplett kanna med knivblad och lock, samt tamper.

 • Specifikationer
  • Sortering: Tillbehör
   Lev. artikelnummer: 16208 EAN: 0703113162084
Vitamix blenders tillhör de produkter vi på KitchenLab är extra stolta att få representera. Vi använder själva våra Vitamix-blenders dagligen och vi har fortfarande aldrig fått något annat än glada tillrop från de hundratals kunder som gjort den lite smärtsamma investering som det innebär att köpa en produkt som är så pass mycket dyrare än sina sämre konkurrenter. Det ofrånkomliga hål som uppkommer i plånboken glömmer du dock snabbt bort snabbt när du förstår hur överlägsen den är dina tidigare. Vi använder våra blenders till allt möjligt: att mala kryddor, göra currypasta, smoothies, majonnäs, förvandla gammalt bröd till ströbröd, att krossa is till margheritan,  blanda sockerkakssmet, mala mandelmjöl, finfördela muscovadososcker som klumpat sig och att släta till vichysoisser.   Vitamix har ett tydligt mål- att göra världens bästa blenders. Idag är det fjärde generationen som driver vidare företaget, och även om många skulle påstå att de har lyckats så fortsätter de ständigt att utveckla produkter och sikta uppåt, framåt.
Vitamix
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se