Utekök, Luciano Nero – Boretti

1282-20081

Uteköket Luciano Nero från Boretti ger dig det mesta och det bästa av vad du kan önska dig när det kommer till ett utekök. Den har en kraftfull grill med 4 gasbrännare och 3 infraröda brännare, ett inbyggt kylskåp, generösa förvaringsutrymmen och en gasplatta på sidan. Grillgallren är tillverkade i gjutjärn för jämn värmefördelning och... Läs mer

39 995 kr

Uppskattad leverans 6 - 13 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

39 995 kr

Uteköket Luciano Nero från Boretti ger dig det mesta och det bästa av vad du kan önska dig när det kommer till ett utekök. Den har en kraftfull grill med 4 gasbrännare och 3 infraröda brännare, ett inbyggt kylskåp, generösa förvaringsutrymmen och en gasplatta på sidan. Grillgallren är tillverkade i gjutjärn för jämn värmefördelning och effektiv värmeöverföring. Det ingår även ett bakstål i gjutjärn så du kan laga mat teppanyaki-style. Du kan köra både low-and-slow eller bränna på rejält och baka pizzor eller bränna av en bit kött på maxvärme.

Den relativt unika finishen i helt mattsvart ger ett riktigt snyggt helhetsintryck. Det här är en grill som du kommer vilja ha framme året om. Med en generöst tilltagen grillyta kan du laga mat för upp till 20 personer.

Specifikationer:
153 cm bred / 64 cm djup  / 118 cm hög – 4004 cm² grillyta.
Inbyggd termometer: Ja
Brännare: 4 gas, 3 infraröda
Garanti: 2 år