Toppits

Zippåsar för sous-vide och frys – Toppits

me-19111x

Zippåsar för dig som vill laga mat sous vide, men som inte har en vakuummaskin. Om du vill använda de här påsarna till att laga sous vide, använd vattennedsänkningssmetoden. Vattennedsänkningssmetoden må vara ett långt och klurigt namn, men det fungerar enkelt. Sänk ned påsen med det som ska tillagas i vattenbadet så nära zipkanten som möjligt. Det... Läs mer

Nollställ

35 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Zippåsar för dig som vill laga mat sous vide, men som inte har en vakuummaskin. Om du vill använda de här påsarna till att laga sous vide, använd vattennedsänkningssmetoden.

Vattennedsänkningssmetoden må vara ett långt och klurigt namn, men det fungerar enkelt. Sänk ned påsen med det som ska tillagas i vattenbadet så nära zipkanten som möjligt. Det gör du för att pressa ut så mycket luft ur den som möjligt. Här kan du behöva jobba lite med händerna för att få ut så mycket det går. Zippa sedan igen påsen och voilà – du är redo att börja laga sous vide!

Givetvis kan du använda påsarna för att frysa in mat. Pressa ut så mycket luft som möjligt och förslut. Med de här påsarna skyddar du maten mot frysbränna.

Det ska påpekas att de klarar temperaturer mellan -40 och 90 grader – det går alltså inte att koka dem.

Vi har dem i två storlekar: 20 x 1 liter och 15 x 3 liter.