Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Studentpresenter & examenspresenter

Att ta studenten och examen är som att klättra upp på Mount Everest, fast utan allt klättrande. Istället kämpar man i flera år med tentor, uppsatser och presentationer. Men när man väl står där på examensdagen känner man sig riktigt stolt, vilket man bör! Man firar som om man precis vunnit OS-guld och får presenter som om man var en kändis på röda mattan. För vem bryr sig om att man egentligen bara klarade tentan med nöd och näppe eller att presenten var en dammsugare när man egentligen önskade sig en resa till Hawaii? Det viktigaste är att man får fira att man har överlevt sina studier och att man är redo att ta sig an arbetslivet.

Att hitta en perfekt student- eller examenspresent kan därför vara en utmaning. Men om du vet att personen är intresserad av något specifikt, kan det vara en bra idé att ge en gåva som hjälper till att utöva deras passion. En present som inspirerar och motiverar någon att fortsätta utveckla sin hobby kan ha en bestående inverkan på deras liv.

Vi har självklart laddat upp med student- och examensgåvor som passar foodien. Nedan följer några av våra bästa, mest användbara tips på presenter till den nyblivna studenten och den nyexaminerade, speciellt den matintresserade.

För dig som är ute i sista minuten (inget fel med det) har vi världens bästa nödlösning - digitala presentkort som levereras direkt till din mail!

GÅVOR TILL STUDENT OCH EXAMEN

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se