Bertazzoni

Bertazzoni är den enda tillverkaren av spisar som vi på KitchenLab säljer, och det är inte utan anledning. Hos Bertazzoni har man tagit en fin handverkstradition in i det nya århundradet med genomgående hög kvalitet och ingenjörskonst. Sedan de började tillverkningen i slutet av 1800-talet har mycket hänt när det kommer till spisar, och Bertazzoni har på ett snyggt sätt kombinerat en klassisk utformning med smarta tekniska lösningar. Deras spisar kännetecknas av en vacker design och enastående funktionalitet.

Just nu får du ett presentkort hos oss på 1500 kr när du köper valfri spis från Bertazzoni! Ditt presentkort skickas separat efter att du har beställt din spis. Leveranstid på spisarna är 2-4 dagar och levereras på pall, eller hämtas i butiken i Stockholm eller Malmö. Flera modeller går att se live i showroomet hos Bertazzoni Torsgatan.

Köp valfri Bertazzoni och få presentkort till ett värde av 1500 kr. Kampanjen gäller ej fläktar, ugnar, hällar eller tillbehör. Gäller alla köp fram till och med den 3 november 2019.

Varukorgen har uppdaterats.

Till kassan