Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

4 Pizze, Pizzaugn, Vedeldad, kopparfärgad - Alfa Forni

39995:-
1590-15147
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Alfa Fornis modell 4 Pizze är en rejält tilltagen vedeldad pizzaugn för hemmabruk. Perfekt för en lite större familj eller dig som har mycket gäster över. I ugnen ryms 4 kg bröd eller 4 pizzor åt gången, och när du fått ordning på allt så kommer du kunna grädda pizzorna på 90 sekunder enligt neapolitanskt manér. I och med att det går så fort lämpar sig denna ugn upp till 20 personer enligt Alfa själva om inte alla måste äta i exakt samma sekund. 4 Pizze uppnår maximal temperatur på 500° och temperaturen har du hela tiden koll på tack vare den inbyggda termometern. Levereras färdig att använda så när som på ved. Om du inte redan har en lämplig plats att placera den på finns det en basställning eller en robust arbetsbänk att komplettera med. Andra accessoarer innefattar överdragsskydd och pizzaspadar.

   Modell: 4 Pizze
   Drift: Vedeldad nKapacitet: 4 pizzor/4kg bröd
   Färg: Koppar nVikt: 143kg nUgnens inre dimensioner: 80cm x 60cm, 0,48m² nUppvärmning: 20 minuter nMaxtemperatur: 500°C nGenomsnittlig bränsleförbrukning: 4kg/h nMaterial: Järn, Rostfritt, keramiskt fiber nRekommenderad vedstorlek: Max 5cm ø nMått inklusive skorsten och monterad dörr: Bredd 99cm, Djup 97cm, Höjd 121cm nTillverkningsland: Italien
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: FX4P-LRAM-T
Alfa Forni är ett Italienskt företag som sedan 1977 drivits av familjerna Lauro och Ortuso. Pizzaugnarna tillverkas i Anagni mellan den Italienska huvudstaden (Rom) och den neapolitanska pizzans hemstad Neapel där de gör både gas- och vedeldade pizzaugnar av högsta kvalitet. Efter många år av timslånga väntetider på att värma upp sin vedugn lyckades de till sist utveckla konstruktionen och materialet för en snabbare uppvärmning som ger samma fantastiska och stabila resultat som en ugn som värms på tre timmar. Här visar vi segmentet för hemmabruk, men vi kan även erbjuda deras professionella modeller där värstingmodellen har plats för 8 pizzor samtidigt vid förfrågan.
Alfa Forni
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se