Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Anova Precision® Cooker Nano / Magic Vac - Sous Vide-paket

2577:-
1317-26950
space
:

space
:

space
:

space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-410 95 200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Ett komplett paket för dig som vill börja med sous vide. Det innehåller Anovas mest kompakta sous vide-cirkulator, Anova Nano med bluetooth, en kompakt instegs-vakuumförpackare från Magic Vac och ett 50-pack med påsar från Finnvacum.

   Med det här paketet har du alla förutsättningar för att börja vidda! Anovas Sous Vide är enkla att hantera och levererar kontinuerlig kvalité i form av exakt temperatur och lätthanterlig app. Magic Vacs instegsmaskin är perfekt för dig som behöver en kompakt, lätthanterlig och prisvärd vakuumförpackare.

   Köp till:

   Vad är en Sous Vide-cirkulator?

   En Sous Vide-cirkulator är ett precist, temperaturkontrollerat värmeelement som håller ett vattenbad på en konstant temperatur. Värme överförs mer effektivt i vatten än i luft vilket gör att en matvara – placerad i en plastpåse utan luft – tillagas försiktigt och kontrollerat. Cirkulatorn håller koll på vattnet och den temperatur du vill att det du lagar ska ha. Följer du instruktionerna garanterar det att maten aldrig blir under- eller överkokt. Eftersom vattnet aldrig blir varmare än den temperatur du valt kommer temperaturen i det du lagar heller aldrig bli varmare än så.

   Med hjälp av den precisionen kan du enkelt bestämma om du t.ex. vill ha ditt kött rare, medium, well-done eller däremellan. Fisk blir otroligt gott – kyckling likaså. Sparrisen behåller sin "crunch" utan att smaka rått. Du kan även bereda mycket annat som t.ex. ägg, yoghurt och crème brûlée. Vi på KitchenLab har sammanställt våra bäst tillagningstider och temperaturer för sous vide – spana gärna in vår guide här. Och om du är intresserad av att veta mer har vi ett blogginlägg här som förklarar det mer ingående..

   Köp en cirkulator och lägg din tid på annat än att hålla koll på temperaturer. Det du lagar med cirkulatorn kommer att vara perfekt varje gång.
 • Specifikationer
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in