Blendtec

Blender, Svart – Blendtec Designer 625

1422-13272

  Blender, Svart – Blendtec Designer 625 – är amerikanska Blendtecs lite tyngre blender med riktigt stark motor, flera smarta funktioner och en helgjuten bas, som finns i en rad läckra färger. Blenderkannan, som rymmer 2,5 liter, kallas Wildside Jar och är specialutvecklad på ett sätt som skapar en väldigt stake virvel vid mixning, vilket ger... Läs mer

7 295 kr

Uppskattad leverans 13 - 20 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

7 295 kr

 

Blender, Svart – Blendtec Designer 625 – är amerikanska Blendtecs lite tyngre blender med riktigt stark motor, flera smarta funktioner och en helgjuten bas, som finns i en rad läckra färger.

Blenderkannan, som rymmer 2,5 liter, kallas Wildside Jar och är specialutvecklad på ett sätt som skapar en väldigt stake virvel vid mixning, vilket ger ett finare resultat. Blendtec Designer 625 är av blendertypen som kallas High Speed Blender, vilket innebär att mixern tack vare sin höga frekvens bryter ner maten på ett sätt som gör att kroppen lättare kan ta till sig dess näringsämnen.

Panelen är av touch-typ och har knappar för 4 förinställda program, stoppknapp, av- och påknapp, knapp för puls samt en slider för hastigheten. De fyra programmen är till för att göra smoothie, juice, varm soppa och glass. Programmen är så smart utvecklade att maskinen själv förstår om hastigheten ska sänkas eller höjas under mixningens gång.

Effekt: 3 hästkrafter, 2200 Watt
Program: 4
Hastigheter: 6 stycken, plus puls
Volym: 2,5 liter i medföljande kannan Wildside
Färg: Svart