Microplane

Rivjärn, Cube Grater – Microplane

1316-16529

Om Cube Grater Cube Grater är ett kompakt rivjärn från den högt aktade tillverkaren Microplane – med tre av deras populäraste varianter. Ett järn är fint, för att t.ex. zesta citrusfrukter eller finriva hårdost; ett är ribbat, för att t.ex. riva choklad och kokosnöt och; ett är grovt, för att t.ex. riva mjukare ostar. Rivjärnen är... Läs mer

315 kr

Lägg till:

Skärsäker vante, M - Kyocera

Uppskattad leverans 20 - 27 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

315 kr
Om Cube Grater

Cube Grater är ett kompakt rivjärn från den högt aktade tillverkaren Microplane – med tre av deras populäraste varianter. Ett järn är fint, för att t.ex. zesta citrusfrukter eller finriva hårdost; ett är ribbat, för att t.ex. riva choklad och kokosnöt och; ett är grovt, för att t.ex. riva mjukare ostar.

Rivjärnen är ihopsatta till en kub som lätt glider ner i en uppsamlingbox i plast. Lådans sidor är på cirka 8 cm och den rymmer 2.5 dl. Rivjärnen är av samma höga kvalitet som Microplanes andra rivjärn – men med fördelen att den tar lite utrymme. Priset är detsamma som för ett Gourmet-rivjärn, men här får du tre olika rivjärn.

Om du redan har rivjärn från Microplane – ta med den här på båten, campingen eller till sommarhuset. Med sin kompakta design är den som gjord för begränsat utrymme.

Bladen är gjorda av rostfritt kirurgklassat stål i USA.

Om Microplane

Det amerikanska företaget Microplane sätter standarden när det kommer till premiumrivjärn. Av många kockar och konditorer världen över är det sett som det givna valet. Vi på KitchenLab använder våra varje gång det är något som behöver rivas, zestas eller hyvlas. Med ett järn från Microplane river du det mesta och bladen håller skärpan fantastiskt länge. Rivjärnen består av små rakbladsvassa kanter som är etsade, snarare än stansade som traditionella rivjärn är.

Att etsade blad fungerar så bra i köket upptäckte en kanadensisk kvinna 1994, när hon när hon skulle baka apelsinpaj. I frustration över hur dåligt det gick med rivjärnet snodde åt sig makens rasp från dåvarande byggvarumärket Microplane. Som ni förstår sadlade de snabbt om och är nu ett älskat redskap i kök världen över.

Skärpan gör att deras skärresistenta handske fortsätter att vara en poplärar produkt hos oss. Du hittar den här.