Gaggia

Gaggia Classic 2019, Espressomaskin, Blå

1520-23231

Den senaste och uppdaterade modellen på Gaggias espressomaskin Classic har kommit. Tyvärr fanns det en del att anmärka på modellen som kom 2015, men med den här har de tagit tillbaka många av de uppskattade funktionerna från tidigare – och såklart gjort en del förbättringar. Bland annat har de uppgraderat ångmunstycket, en detalj som ger... Läs mer

5 395 kr

Uppskattad leverans 2 - 9 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 1 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

5 395 kr

Den senaste och uppdaterade modellen på Gaggias espressomaskin Classic har kommit. Tyvärr fanns det en del att anmärka på modellen som kom 2015, men med den här har de tagit tillbaka många av de uppskattade funktionerna från tidigare – och såklart gjort en del förbättringar. Bland annat har de uppgraderat ångmunstycket, en detalj som ger dig en mycket mer allsidig maskin.

Gaggias espressomaskin Classic har funnits på marknaden sen 90-talet och varit en favorit hos många som är intresserade av kaffe men inte har budgeten att köpa en maskin i 10.000-kronorsklassen. Den byggs i Italien och har god kvalitet genomgående. Bäst blir kaffet såklart om du gör det med färskmalet kaffe – men om du vill förenkla det hela kommer det med en speciell filterkorg till maskinen så att du kan använda kapslar.

Nu har den kommit i blått. Ett klockrent val för dig som har fullt av rostfria maskiner och detaljer i ditt kök och vill bryta av med något – eller bara för att den blåa färgen helt enkelt är jäkligt snygg.

Uppdateringar 2019:

Kraftigare stålchassi
Ny stadig dropplåda i matt design
Uttag i chassit för att lättare se vattennivån
Uppdaterat handtag med signaturen G
Nytt professionellt ångmunstycke med 2 hål
Nya manöverknappar med fristående indikatorlampor
Stand-by efter 20 min inaktivitet
Professionell bryggrupp och filterhandtag i kromad mässing
Traditionella Gaggia-kokaren tillbaka för stabil temperatur
Solenoidventilen (3-vägs) i nytt kraftfullare utförande
3 filter, 1-kopps/pods, 2-kopps och perfekt cremafilter
Koppvärmare för 4-5 espressoglas/koppar
Design och tillverkning i Italien