Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Glassmaskin Gelatissimo Exclusive I-Green - Nemox

6899:-
1544-28266
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Den "gröna" ekologiska utvecklingen av Nemox bästsäljande maskin! Gelatissimo Exclusive i-Green presenteras i sin ekologiskt hållbara look med hjälp av en ekologisk gas R290 med GWP = 3, vilket innebär en minskning av utsläppspåverkan med 99,95%. Gelatissimo Exclusive i-Green förbrukar mindre el och är mer effektiv.

   Gelatissimo Exclusive i-Green: det enklare sättet att tillaga utsökt gelato, glass, sorbet granita och frusen yoghurt! På bara 15/20 minuter kommer du att smaka en mycket god produkt! Kontrollpanelen har utformats av en känd internationell designer och återspeglar den miljövänliga andan i den nya i-green-versionen, på kontrollpanelen finns tre krombrytare en är huvudbrytaren, en startar paddeln och en startar kylsystemet.

   Kompressorn är utrustad med en säkerhetsanordning för att förhindra eventuella skador på motorenheten. Förhållandet mellan kvalitet och pris för denna maskin är särskilt fördelaktigt och erkänt i många länder av marknadsundersökningsinstitut, av denna anledning är Gelatissimo Exclusive den mest sålda maskinen i vårt gelato-hushållssortiment.

   Gelatissimo Exclusive i-Green gör 1 kg (1,5 liter) gelato, sorbet, frozen yoghurt på 15/20 minuter (10-20 portioner) Du kan förbereda din glass både i den fasta skålen i rostfritt stål AISI 304 eller i den avtagbara skålen i rostfritt stål AISI 304, helt hygienisk och repsäker. Maskinen är utrustad med två blandningspaddlar, en som används med den fasta skålen och en för den avtagbara skålen.

   Användning med fast skål
   Sätt i mixningspaddeln i den fasta skålen, dra åt paddelns låsvred och sätt på det fasta skålskyddet på den fasta skålen. Maskinen är klar för användning.

   Användning med löstagbar skål
   Häll salt- och vattenlösning i den fasta skålen eller alkohol av livsmedelskvalitet med minst 40 % alkoholhalt eller högre. Sätt in den löstagbara skålen i den fasta skålen. Lyft sedan upp den och KONTROLLERA ATT DEN UTTAGBARA SKÅLENS YTTERVÄGG ÄR HELT VÅT. Sätt i blandningspaddeln för den löstagbara skålen och dra åt paddelns låsknapp. Maskinen är klar för användning.

   Maskinen har en rekommenderad kapacitet på 1 kg blandning. Om större mängder hälls i kan glassen öka i volym under bearbetningen och kan rinna över. Dessutom kan den slutliga konsistensen bli sämre.

   FYLL INTE SKÅLEN MER ÄN TILL HÄLFTEN. Detta gör att volymen kan öka under körningen till maximal skålkapacitet. Avtagbar skål, paddlar, lock, spatel och måttkopp tål maskindisk

   En produktionscykel tar 15-20 minuter och gör 1,5 L glass. Maskinen är avsedd för hemmabruk och klarar inte kontinuerliga cykler över dagen.

   Storlek: 270x380x220 mm

   Vikt: 10,9 kg

   Effekt: 130 W

   Omrörning: 30 rpm
 • Specifikationer
  • Utförande: Hemmabruk
   Lev. artikelnummer: 16515 EAN: 8024872131503
Nemox tillverkar glassmaskiner för hemmabruk av hög kvalitet. Ända sedan starten 1986 har design, utveckling och tillverkning av maskinerna ägt rum i Italien. Dessutom har de hunnit med att skicka ut över sex miljoner exemplar sedan dess!
Nemox
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se