Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Glassmaskin Gelato Chef 3L Auto I-Green - Nemox

23999:-
1544-28268
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Gelato Chef 3L Automatic i-Green har utvecklats för såväl glassälskare som gör glass hemma, som restauranger och småföretag som vill itillverka hemlagad gelatoav god kvalitet trots en begränsad budget. Gelato Chef 3L AUTOMATIC i-Green är resultatet av mer än 30 års erfarenhet av design och tillverkning av gelatomaskiner för både hushåll och professionellt bruk.

   Denna bordsmaskin är mycket kompakt och tillverkad av stål, den är dessutom utrustad med ett lagringsläge som gör det möjligt att hålla gelato i maskinen vid rätt temperatur och serveringskonsistens. Maskinen är utrustad med en kraftfull kompressor och en praktisk avtagbar sladd. Komprtessorn kyler med luftkylning. Att tillverka och förvara glass har aldrig varit enklare!

   Du kan bearbeta upp till 800 gram blandning på 25-30 minuter, med den fasta skålen eller den avtagbara skålen, båda tillverkade av 18/10 rostfritt stål. Maskinens drift är mycket flexibel, den kan användas i helautomatiskt eller manuellt läge.

   MANUELLT LÄGE:
   I manuellt läge har användaren full kontroll över maskinens funktioner. Ett elektroniskt system kontrollerar glassens densitet och stoppar paddeln när konsistensen blir för hård medan kompressorn fortsätter att arbeta. Vid denna punkt kan användaren bestämma om maskinen ska stoppas eller växla till det automatiska lagringsläget.

   AUTOMATISKT LÄGE:
   I automatiskt läge styrs maskinens funktioner helt och hållet av det sofistikerade elektroniska styrsystemet. Aktivera helt enkelt lagringsbrytaren. Produktionscykeln startar och när glassen har rätt konsistens aktiveras lagringscykeln. En dedikerad programvara startar och stoppar blandningspaddeln och kompressorn beroende på ingrediensernas densitet för att hålla den perfekta konsistensen för servering. För att alltid kunna njuta av en utsökt glass rekommenderar vi att glassen förvaras i maskinen i högst 8 timmar. Några användbara tips:

   För beredning av glass och sorbet, tillsätt inte mer än 850 g av blandningen, för att möjliggöra en ordentlig volymökning under blandning. Det rekommenderas att blandningen hälls vid en temperatur mellan +10°C och +20°C. Högre temperaturer kan också avsevärt öka processtiden. Innan blandningen hälls i skålen rekommenderar vi att du kör en förkylningscykel genom att trycka på knappen kompressor 5 minuter innan du startar produktionscykeln.

   Vi rekommenderar att du väntar ca 10 minuter mellan en beredning och en annan.
   Gelato Chef 3L Automatic i-Green har en design som framhäver dess "gröna" hjärta: den är ekologisk, effektivare, energisnålare och miljövänligare.

   Tillbehör som ingår:
   1 2 l. avtagbar skål i rostfritt stål
   1 gelatospade
   1 mätkopp
   1 paddel för fast skål
   1 paddel för avtagbar skål

   Producerar 0,85 kg (1,5 l.) på 25-30 min - 1,7 kg - 3L/timme

   Storlek: 400x345x310 mmEffekt: 160 W
   Omrörning: 30 rpm
 • Specifikationer
  • Utförande: Semiprofessionell
   Lev. artikelnummer: 24370 EAN: 8024872141526
Nemox tillverkar glassmaskiner för hemmabruk av hög kvalitet. Ända sedan starten 1986 har design, utveckling och tillverkning av maskinerna ägt rum i Italien. Dessutom har de hunnit med att skicka ut över sex miljoner exemplar sedan dess!
Nemox
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se