Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Glassmaskin till fryst frukt - Yonanas

999:-
1422-20765
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Förvandla 100% fryst frukt till en slät glass på bara några sekunder. Med den här glassmaskinen från Yonanas kan du slänga ihop en riktigt god glass som bara består av fryst frukt. En smart produkt som blivit en favorit hos hälsomedvetna och barnfamiljer. Nicecream är ju ett begrepp i tiden och många av oss gör dem hemma i en mixer eller med en bra stavmixer - och visst funkar det prima. Men när recepten för glassen börjar innehålla mer än just frysta bananer blir det inte alltid lika bra. Men det här maskinen får du en jämn och krämig glass även när din glass innehåller frysta bär, jordnötssmör eller liknande.

   Det följer med en receptbok (på italienska) med 36 recept hjälper dig att skapa enkla, hemlagade desserter som pajer, parfait eller sorbet!

   Lätt att rengöra: Behållaren, kolven och bladet är lätta att ta av och går att diska i diskmaskin.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: YO902 EAN: 849278092221
Förvandla 100% fryst frukt till en slät glass på bara några sekunder. Med den här glassmaskinen från Yonanas kan du slänga ihop en riktigt god glass som bara består av fryst frukt. En smart produkt som blivit en favorit hos hälsomedvetna och barnfamiljer. Nicecream är ju ett begrepp i tiden och många av oss gör dem hemma i en mixer eller med en bra stavmixer – och visst funkar det prima. Men när recepten för glassen börjar innehålla mer än just frysta bananer blir det inte alltid lika bra. Men det här maskinen får du en jämn och krämig glass även när din glass innehåller frysta bär, jordnötssmör eller liknande.
Yonanas
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se