Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Swedish Tonic - äkta hemgjord tonic

199:-
1706-16694
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 18 st
 • Butik Stockholm 18 st
 • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-410 95 200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Nu kan vi erbjuda den otroligt goda tonicen från Swedish Tonic, gjord på kokad bark precis som man gjorde förr.  Förpackningen innehåller en gedigen kermaisk flaska med kork och 200 ml tonic-koncentrat(räcker till ca 10 drinkar).

   Så här säger killarna bakom Swedish Tonic:
   "Anledningen till att Swedish Tonic startade var rätt enkel. Vi ville ha riktigt bra tonic, och vi kunde inte hitta någon vi gillade. Så vi insåg att vi kunde göra det bättre själva. Allt tonic vi såg var transparent. Jättemärkligt med tanke på att tonic tillverkas av kinabark. Har du någonsin sett ett genomskinligt träd? Vi började pressa, blanda, och koka. Två killar blev tre och så småningom var vi ett team. Efter varje framgång gick något galet. Flaskor exploderade, 20 pallar med lådor kom till våra lägenheter. Våra 3000 mätglas tillverkades i fel storlek. Kompisar började bli intresserade. Andra också. Det spred sig. Ny kompisar. Bloggare. Matfolk. I Sverige och över hela Europa. Och hemligheten? Swedish Tonic är helt unik. Inget skräp. Bara bra grejer. Bärnstensfärgad syrup, inte transparent. Tillverkad i små batcher. Bryggd, silad, blandad, fylld, förseglad allt för hand med våra egna händer. Riktig kinabark. Färskpressad citrus. Agave för sötma, och enbär och kryddor för lite mörkare smaker. Prova! Du kommer inte bli besviken.
 • Specifikationer
  • Förpackning: Endast flaska, Presentförpackning
   Lev. artikelnummer: ST-200ML EAN: 7350100520056
Gänget bakom Swedish Tonic tog saken i egna händer. De kunde inte hitta någon tonic de tyckte om så de började helt enkelt tillverka egen. Med riktiga råvaror av hög kvalitet och höga krav på smaken fick de till sist fram en produkt både de och vi är nöjda med. Om ni undrar över den härliga bärnstensfärgen så kommer den från kinabarken som är så signifikant för tonic. Det verkar finnas många andra producenter som använder genomskinliga träd...
Swedish Tonic
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in