Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Japan - A Culinary Travel Diary - Clémence Leleu & Anna Shoji

395:-
1987-32728
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 4 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Den här boken kombinerar reseskildring, kulturhistoria och recept i ett ambitiöst verk som guidar läsaren genom Japans olika regioner: Tokyo, Kansai, Kyushu, Hokkaido och Okinawa. Varje kapitel fokuserar på ett geografiskt område och utforskar lokala specialiteter, matkultur och traditioner, med recept som anpassats för västerländska kök.

      Du får bland annat fördjupningar i dashi, japanska sötsaker, bento-boxens symbolik, street food från Osaka, och Kyotos Nishiki-marknad – men också insikter i den inhemska Ainu-kulturens förhållande till mat och natur.

      60 recept för hemmakök, anpassade för europeiska och amerikanska råvaror

      Språk: Engelska
      Format: 22 × 30 cm, mjukt band
      Vikt: 1,5 kg
      ISBN: 9783791393001
      Utgiven av Prestel, 2025
      Författare: Clémence Leleu och Anna Shoji

      Boken är tryckt i japansk stil på obestruket konstpapper och producerad med fokus på form och funktion. En inspirerande titel för dig som vill förstå det kulturella sammanhanget bakom den japanska maten – inte bara laga den.
  • Specifikationer
    • Vikt: 1000
      Lev. artikelnummer: PR1145
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se