-
Produktbeskrivning
-
En härlig samling av spännande, exotiska rätter att dela vid bordet med recept från hela Mellanöstern.
Boken innehåller äver 135 recept och utforskar regionala skillnader i Mellanösterns matkultur. Med recept från Libanon, Iran, Turkiet och Syrien och en bredd av vegetariska, fisk- och köttrecept ger den här boken full täckning för att kunna duka upp en riktig mezefest! Utöver recepten hittar du förslag på menyer och en ordlista över alla livsmedel och termer som förekommer. Såväl rostad blomkål med tahini, rökt paprika med pistage och granatäppelkaka får ta plats i en bok som är full av traditionella och moderna tolkningar av en gammal tradition av att dela maten vid bordet.
Från Salma Hage hittar ni även The Lebanese Kitchen och James Beard Award-vinnaren The Middle Eastern Vegetarian Cookbook som bägge är publicerade av Phaidon.
Format: Inbunden
Storlek: 246 x 189 mm
Antal sidor: 272
Antal bilder: 110
ISBN: 9780714876856
Språk: Engelska
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9780714876856 EAN: 9780714876856
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.