Phaidon

Preserving – Ginette Mathiot

ph-9780714869520

Klassiska franska konserveringsmetoder i en uppdaterad modern version. Boken innehåller de flesta recept du kommer att behöva när det gäller att konservera, salta, pickla och röka egna färska produkter. Att konservera är en otroligt populär trend bland kokböcker och växer fortfarande. Den här boken sticker ut genom att inkludera tekniker för rökning, pickling och att... Läs mer

360 kr

Finns i lager; Skickas 23-26 april

Lagerstatus

Webblager 5 st
Stockholmsbutik 5 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

360 kr
Finns i lager
snabb leverans

Klassiska franska konserveringsmetoder i en uppdaterad modern version.

Boken innehåller de flesta recept du kommer att behöva när det gäller att konservera, salta, pickla och röka egna färska produkter.

Att konservera är en otroligt populär trend bland kokböcker och växer fortfarande. Den här boken sticker ut genom att inkludera tekniker för rökning, pickling och att göra charkuterier.

 

336 sidor, inbunden

Boken är skriven på engelska