Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Slow juicer, H-100 - Hurom

1430-23588
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • I flera år har vi varit enormt förtjusta i Huroms slow juicers. Det är en juicepress som klarar av allt, vare sig det är ingefära med mycket fibrer, grönkål som känns som om det inte ens innehåller någon juice, äpplen eller citrus. Skillnaden jämfört med andra typer av juicemaskiner är att slow juicern jobbar långsamt, precis som namnet antyder. Det gör att den klarar av att få ut mycket mer vätska jämfört med andra. Den klarar då även av lite mer obskyra grödor med lika lyckat resultat som om det vore morot.

   Hurom H100 är en stilig och användarvänlig slow juicer. Jämfört med tidigare modeller är den förbättrad så att det sjunger om det. Alla smådetaljer som skulle kunnat göras bättre har nu gjorts bättre. Silen är nu delad i två bitar med stora slitsar gör dem oerhört enkla att rengöra. Valet att kombinera olika delar för olika konsistens på din juice finns givetvis. Dessutom finns en sorbetsil för att göra sorbet eller nötsmör, precis som på tidigare modeller.

   Nu kan du också enkelt lyfta av hela kammaren från maskinen vid rengöring. Basen kan stadigt stå där den ska, medan alla lösa delar kan föras undan i ett enda stycke. Därtill är den mycket tystare än föregående generation.

   Det har även gjorts förbättringar i prestandan. Kammaren har nu en sjugradig lutning för att all juice ska ut i glaset utan att du behöver luta maskinen. Reglaget för fruktköttet är också förändrat för att ge dig precision i din konsistens på din juice eller sorbet och för att underlätta rengöringen.

   Även hoppern är förbättrad och säkrare. Istället för att behöva pilla i alla fruktbitar är den nu trattformad så att det går smidigare av sig självt. Dessutom finns ett hål för långa raka saker (som selleri) som inte beter sig lika uppfostrat i en tratt som ett blåbär.  n nHurom, som alltid varit fantastiska, har alltså tänkt ännu längre och gjort en riktigt bra maskin ännu bättre. n nVikt: 5,8 kgStorlek: 29,3 x 21,1 x 46,2 cmKammarens kapacitet: 350 mlVarv per minut: 43Sladdlängd: 1,4 mMaterial: BPA-fri ABS-plast, BPA-fri tritanplast n nFinns i två färger
 • Specifikationer
  • Färg: Silver, Svart
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se