Hurom

Slow juicer, H-200 – Hurom

hu-H-200_var
  • Klarar hela frukter och grönsaker
  • Delar och matar ner frukten till knivarna av sig själv
  • Superenkel att plocka ihop och isär för rengöring
  • Finns i tre färger
Nollställ

6 100 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

6 100 kr

I flera år har vi varit enormt förtjusta i Huroms slow juicers. Det är en juicepress som klarar av allt, vare sig det är ingefära med mycket fibrer, grönkål som känns som om det inte ens innehåller någon juice, äpplen eller citrus. Skillnaden jämfört med andra typer av juicemaskiner är att slow juicern jobbar långsamt, precis som namnet antyder. Det gör att den klarar av att få ut mycket mer vätska jämfört med andra. Den klarar då även av lite mer obskyra grödor med lika lyckat resultat som om det vore morot.

Huroms nya Premium Series är både trendigare och kraftfullare än tidigare modeller. De nya slow juicer-alternativen har arbetats fram länge och noggrant med användarvänlighet och prestanda som högsta mål. 

H200 är en modell som är mer komplett och gör allt jobb hela vägen. Du kan stoppa ner hela frukter och grönsaker utan att behöva dela dem i bitar. Dessutom matar den på av sig själv utan att du behöver stå och mecka med en tamper. Du kan helt enkelt bara fylla på behållaren med blandat grönt och sedan titta på medan din juice görs i ordning.

Långsamhetens vinning är inte endast att försöka hitta ro i en stressad tillvaro, utan den pressar även ut fruktjuicen skonsamt så att friktionskraften är minimal vilket motverkar uppvärmning och oxidation och gör att smak, näring och färg bibehålls i juicen. 

H200 har också en förenklad design för att lättare kunna sätta ihop och plocka isär för rengöring. Även silen är förändrad för att undvika att fruktkött sätter sig i hålen vilket gör den mycket lättare att rengöra. Den består av två delar som enkelt klickas ihop eller vrids isär och har stora gallerliknande öppningar som enkelt sköljs rena. Maximalt med juice för minimal insats helt enkelt!

Vikt: 6,5 kg
Storlek: 17,6 x 28,6 x 44,5 cm
Kapacitet i behållare: 400 ml
Kvarnkniv i BPA-fri plast
43-50 varv i minuten
Elektronik: 220-240 V, 50-60 Hz, 200W

Finns i tre färger.