Hurom

Slow juicer, HZ-SBE17, Silver – Hurom

1904-23590
  • Chassi i borstat rostfritt stål
  • Citrustillbehör ingår
  • Led-display
  • Kör 43 varv i minuten

6 300 kr

Uppskattad leverans 27 jan - 3 feb.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

6 300 kr

I flera år har vi varit enormt förtjusta i Huroms slow juicers. Det är en juicepress som klarar av allt, vare sig det är ingefära med mycket fibrer, grönkål som känns som om det inte ens innehåller någon juice, äpplen eller citrus. Skillnaden jämfört med andra typer av juicemaskiner är att slow juicern jobbar långsamt, precis som namnet antyder. Det gör att den klarar av att få ut mycket mer vätska jämfört med andra. Den klarar då även av lite mer obskyra grödor med lika lyckat resultat som om det vore morot.

 

Den här modellen står att jämföra med de klassiska trotjänarna, men också deras nya modell H-AA. Likheterna mellan denna och H-AA är att bägge använder den dubbla kvarnknivar för att kunna sänka hastigheten men ändå vara lika effektiv. Den kör 43 varv i minuten (17 varv i minuten baklänges). Även utloppet för fruktköttet är bättre än den första modellen och lättare att rengöra i både denna och H-AA.

 

I bägge dessa modeller får ni två typer av sil, en fin för slätare ingredienser och en grov för tjockare frukter och grönsaker.

 

Skillnader mellan denna och H-AA finns också såklart vilket prislappen bör skvallra om. Denna har ett chassi helt i borstat rostfritt stål som är mer slitstarkt och estetiskt tilltalande. På den här modellen har ni också en led-display som visar om maskinen är på och i vilken riktning den kör. Sist men inte minst medföljer även ett citrustillbehör till den här modellen, som är perfekt till alla citrusfrukter oavsett om det är yuzu eller bergamott.

 

Vikt: 5,4 kg
Storlek: 23,6 x 20,5 x 40,7 cm
Kammarens kapacitet: 500 ml
Varv per minut: 43 (17 baklänges)
Effekt: 150 W
Sladdlängd: 1,4 m
Material: Chassi i rostfritt stål, ABS-plast, tritanplast och polyeterimid (BPA-fri)
I kartongen: Rengöringsborste, torkställning, fin sil, grov sil, glassil, citruspress, juicebehållare, fruktköttsbehållare, tofupress, tamper, receptbok, manual