Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Professionell Slow juicer, HW-SBE18, Rostfritt stål - Hurom

12600:-
 • Slowjuicer för professionell användning
 • En liters kapacitet i kammaren
 • Kraftigare motor än hemmamodellerna
 • Rostfritt chassi
1904-23591
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-410 95 200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • I flera år har vi varit enormt förtjusta i Huroms slow juicers. Det är en juicepress som klarar av allt, vare sig det är ingefära med mycket fibrer, grönkål som känns som om det inte ens innehåller någon juice, äpplen eller citrus. Skillnaden jämfört med andra typer av juicemaskiner är att slow juicern jobbar långsamt, precis som namnet antyder. Det gör att den klarar av att få ut mycket mer vätska jämfört med andra. Den klarar då även av lite mer obskyra grödor med lika lyckat resultat som om det vore morot.

    

   Den här modellen är gjord för professionellt bruk och är ett riktigt monster i jämförelse med de andra modellerna från Hurom. Den är större, kraftigare och orkar mer än de andra. Till exempel är bladen 25% större än på hemmamodellerna vilket ger en helt annan kapacitet. Kammaren är på en liter vilket gör det lättare att göra mycket juice samtidigt, men också att blanda flera olika ingredienser i en och samma dryck. 

    

   Motorns kraft har förbättrats med 50 kilopond jämfört med andra modeller till totala 400 kilopond, eller kilogram-force (kgf). Jag må ha haft en fyra i fysik, men det enda jag själv kan säga är att det är bra ös i grejerna trots ett bra förtydligande på wikipedia: “Ett tryck vardagligt angivet som "kg/cm2" ska normalt tolkas som "kp/cm2" där 1 kp/cm2 = 9,80665 N / (0.01 * 0.01 m) = 98 067 N/m2 = 98,1 kiloPascal ≈ 0,98 bar ≈ 1 bar.”.

    

   Andra förbättringar som har gjorts jämfört med tidigare modeller är att vinklarna för respektive utlopp nu är justerade. Juicen kommer ut rakt fram och fruktköttet kommer ut rakt åt sidan jämfört med de spexiga vinklarna förr. Allting för att spara plats i köket.

    

   Chassit är i rostfritt stål för lång hållbarhet och enkel rengöring. På chassit finns en panel med led-lampor för att kunna veta om den är igång även om köksmästaren överröstar motorljudet.

    

   Vikt: 8,6 kg
   Storlek: 28,3 x 19,9 x 44,6 cm
   Kammarens volym: 1000 ml
   Varv per minut: 43 rpm/60 rpm
   Effekt: 150 W
   Enfas
   Sladdlängd: 1,4 m
   Chassi: Rostfritt stål
   Övriga material: Tritanplast, ABS-plast, polyetherimide (BPA-fri)
   I förpackningen: Juicebehållare, fruktköttsbehållare, fin sil, grov sil, rengöringsborste
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: HW-SBE18 EAN: 8809069582173
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in