Hurom

Professionell Slow juicer, HW-SBE18, Rostfritt stål – Hurom

hu-HW-SBE18
  • Slowjuicer för professionell användning
  • En liters kapacitet i kammaren
  • Kraftigare motor än hemmamodellerna
  • Rostfritt chassi

12 600 kr

Uppskattad leverans 1 - 8 september.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

12 600 kr

I flera år har vi varit enormt förtjusta i Huroms slow juicers. Det är en juicepress som klarar av allt, vare sig det är ingefära med mycket fibrer, grönkål som känns som om det inte ens innehåller någon juice, äpplen eller citrus. Skillnaden jämfört med andra typer av juicemaskiner är att slow juicern jobbar långsamt, precis som namnet antyder. Det gör att den klarar av att få ut mycket mer vätska jämfört med andra. Den klarar då även av lite mer obskyra grödor med lika lyckat resultat som om det vore morot.

 

Den här modellen är gjord för professionellt bruk och är ett riktigt monster i jämförelse med de andra modellerna från Hurom. Den är större, kraftigare och orkar mer än de andra. Till exempel är bladen 25% större än på hemmamodellerna vilket ger en helt annan kapacitet. Kammaren är på en liter vilket gör det lättare att göra mycket juice samtidigt, men också att blanda flera olika ingredienser i en och samma dryck. 

 

Motorns kraft har förbättrats med 50 kilopond jämfört med andra modeller till totala 400 kilopond, eller kilogram-force (kgf). Jag må ha haft en fyra i fysik, men det enda jag själv kan säga är att det är bra ös i grejerna trots ett bra förtydligande på wikipedia: “Ett tryck vardagligt angivet som “kg/cm2” ska normalt tolkas som “kp/cm2” där 1 kp/cm2 = 9,80665 N / (0.01 * 0.01 m) = 98 067 N/m2 = 98,1 kiloPascal ≈ 0,98 bar ≈ 1 bar.”.

 

Andra förbättringar som har gjorts jämfört med tidigare modeller är att vinklarna för respektive utlopp nu är justerade. Juicen kommer ut rakt fram och fruktköttet kommer ut rakt åt sidan jämfört med de spexiga vinklarna förr. Allting för att spara plats i köket.

 

Chassit är i rostfritt stål för lång hållbarhet och enkel rengöring. På chassit finns en panel med led-lampor för att kunna veta om den är igång även om köksmästaren överröstar motorljudet.

 

Vikt: 8,6 kg
Storlek: 28,3 x 19,9 x 44,6 cm
Kammarens volym: 1000 ml
Varv per minut: 43 rpm/60 rpm
Effekt: 150 W
Enfas
Sladdlängd: 1,4 m
Chassi: Rostfritt stål
Övriga material: Tritanplast, ABS-plast, polyetherimide (BPA-fri)
I förpackningen: Juicebehållare, fruktköttsbehållare, fin sil, grov sil, rengöringsborste