SousVideTools

Kammarvakuummaskin – SousVideTools

1512-13786

Kompakt kammarvakuummaskin som trots sin nätta storlek ger stora möjligheter! Perfekt för hemmet med lite högre krav. Med den här maskinen kan du utan problem förpacka sådant som innehåller mycket vätska, vilket normalt sett är ett litet gissel med frontmatade vakuummaskiner. När påsen har placerats i maskinen och locket stängts igen sugs luften inte bara... Läs mer

7 195 kr

Uppskattad leverans 10 - 17 februari.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

7 195 kr

Kompakt kammarvakuummaskin som trots sin nätta storlek ger stora möjligheter! Perfekt för hemmet med lite högre krav.

Med den här maskinen kan du utan problem förpacka sådant som innehåller mycket vätska, vilket normalt sett är ett litet gissel med frontmatade vakuummaskiner. När påsen har placerats i maskinen och locket stängts igen sugs luften inte bara ut ur påsen, utan från hela kammaren. Det innebär att det blir samma lufttryck i påsen som i kammaren, vilket i sig innebär att vätskan inte försöker leta sig ut från påsen (vilket är fallet med frontmatade vakuummaskiner).

Maskinen har även en funktion för att marinera mat. Trycker du på knappen kommer den suga ut luften under 95 sekunder från kammaren utan att gå in i förseglingsläget. Perfekt om du exempelvis skulle vilja snabbpickla gurka i en skål med ättikslag – när programmet sätts igång kommer trycket nämligen göra så att ättikslagen trycks in i gurkan. Betydligt enklare än att pickla gurka på burk och vänta några dagar, eller hur?

Brännvidd på 30 cm.

Vakuumförpackningen sköts enkelt med hjälp av knapparna på displayen. Hölje i rostfritt stål.

Yttermått: 41,5 x 39,5 x 27 cm
Innermått: 33 x 30,5 x 9 cm (D x B x H)

Ett års garanti.