Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Startkit VOM - 100% Chef

2995:-
Gör svävande ätbara moln över din drink eller mat
Smaksätt med vad du vill
Allt du behöver för att komma igång (Förutom Helium)
Mycket rolig!
1532-26293
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • 100% Chef har fler än en gång gjort roliga och sjuka saker för att lyfta det gastronomiska uttrycket, och VOM fortsätter i samma anda. Med hjälp av detta starterkit gör du flygande ätbara moln!


   Ett fint bubbligt skum av vilken ingrediens du vill, tillsammans med VOM Formula 1 och helium gör din servering helt unik. Fäst det på ett stativ där det kan droppa ner över din maträtt eller cocktail, direkt på, eller låt det sväva iväg. När vi hälsade på 100% Chef under våren 2022 så vittnade fläckarna i taket i deras provkök att de experimenterat mycket med VOM.

   Möjligheterna till smaksättning är oändliga och wow-faktorn går inte att mäta på någon av Socialstyrelsens alla skalor. Det ger verkligen fantasi och lekfullhet en plats i köket på ett helt nytt sätt.

   Molnet du skapar kommer att hålla sig stabilt i fyra till fem minuter beroende på blandningens pH-värde. Du kan också laborera för att tämja skummet och skapa olika former, och det finns även olika glas för att få ut olika stilar på dina moln. Molnen kan göras vattenbaserade, fettbaserade eller alkoholbaserade med hjälp av modifikationer i receptet. För professionell användning, komplettera med regulatorsatsen hpc-100/4023 för att kunna ösa på mer åt gången.

   Kitet innehåller:

   Glasrör
   Ventilanslutning för helium
   Silikonbas och mikroperforerat filter
   Formula 1 pulverlösning (30g)
   Spatel
   Akrylstativ till molnen (1st S, 1st L)
   Adaptor till mini-heliumbehållare
   Grundläggande instruktioner och recepthäfte

   Alla delar finns som reservdelar att köpa separat. Helium ingår inte och går inte att köpa via KitchenLab.

    

   Ingredienser i Formula 1 pulverlösning: E 473 - Sackarosestrar av fettsyror (konsistensmedel), albumin från ÄGG, maltodextrin, salt, dextros. Kan innehålla spår av MJÖLK. • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 100/4000 EAN: 8436021004000
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se