Skeppshult

Stekpanna med vikbara silikonhandtag, 32cm – Skeppshult

sk-2320

Stekpanna i gjutjärn, tillverkad för hand i svenska Skeppshult. Är du en av de som tycker att gjutjärn är lite tungt och besvärligt att lyfta? Då är det här pannan för dig! Handtaget kan nämligen delas i två och svängas in mot mitten av pannan, vilket gör att vikten centreras och att pannan på så... Läs mer

1 350 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 2 dagar

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Stekpanna i gjutjärn, tillverkad för hand i svenska Skeppshult. Är du en av de som tycker att gjutjärn är lite tungt och besvärligt att lyfta? Då är det här pannan för dig! Handtaget kan nämligen delas i två och svängas in mot mitten av pannan, vilket gör att vikten centreras och att pannan på så sätt blir betydligt lättare att lyfta.

Silikonet i handtaget skyddar mot värmen från pannan.

Diameter: 32 cm

Alla Skeppshults produkter är tillverkade av noggrant kontrollerade råvaror i fabriken i Småland. I snitt synas och kvalitetssäkras varje produkt 10 gånger av Skeppshults produktionspersonal. Därför klarar pannorna garanterat hårda tag, såsom hög värme och stekspadar i stål, år in och år ut. 25 års gjutjärnsgaranti medföljer alla produkter.

Skeppshults produkter tillverkas hantverksmässigt av noga kontrollerat råmaterial utan inblandning av “kemikalier”. De är natur- och miljöprodukter som endast kräver enkel skötsel utan tillsats av exempelvis diskmedel. Förbehandling sker med KRAV-märkt rapsolja från Carlshamn, vilket ger ett ekologiskt sk. “non-stick” skikt och ger produkten dess svarta utseende. Skeppshults produkter har en exceptionellt lång livslängd.