Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

The Big Green Egg Book

570:-
1282-23574
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • The Big Green Egg Book är en bibel för alla Big Green Egg-foodies. Denna smakfulla bok med förord av den holländske toppkocken Jonnie Boer beskriver alla tillagningstekniker som du kan använda dig av på ett EGG. Bryna, steka, sjuda, grilla, röka och slow cooking. Såväl grundläggande metoder som de mer utmanande recepten inspirerar till kulinariska utmaningar.

   Det vattnas i munnen på dig när du bläddrar i den enda riktiga Big Green Egg-kokboken. Recepten lyfter dig till den högsta kulinariska nivån. Och som extranummer innehåller boken berättelser från 14 internationella kockar som berättar hur de upptäckte EGGet och hur de använder det. Ett måste för alla som gillar ren, ärlig och bra mat.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: BGE-BOOK-SE EAN: 80335
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se