Sous vide
Om du har fått nog av guider och tabeller hit och dit, eller vill lära dig mer om vad det är som händer när mat... Läs mer
-
SousVideTools
Sous vide – The Art of Precision cooking
465 kr -
Modernist Cuisine at Home (på engelska)
1 550 kr -
SousVideTools
Sous Vide – the Chefs choice recipe book
480 kr -
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking
4 850 kr -
Under Pressure, av Thomas Keller
845 kr -
Sous Vide Cookbook: Modern Recipes Made Easy – Jenny Glover
175 kr -
The Everything Guide To Cooking Sous Vide – Steve Cylka
195 kr -
EL BULLI 2005-2011 – Albert & Ferran Adria
5 100 kr -
McGee: On Food & Cooking – Kitchen Science, History and Culture
600 kr -
Sous Vide At Home av Lisa Q. Fetterman
600 kr -
Phaidon
The Photography of Modernist Cuisine – Nathan Myhrvold
1 150 kr
Om du har fått nog av guider och tabeller hit och dit, eller vill lära dig mer om vad det är som händer när mat tillagas sous vide har du kommit helt rätt. Här har vi samlat alla böcker som handlar om just det. Utforska alla möjligheter som finns med sous vide och hitta recepten som gör den här löjligt bra tekniken ännu bättre.